(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno regiono smulkių ir vidutinių verslininkų asociacija, vykdydama Europos Socialinės Paramos fondo finansuojamą projektą „Šeimos ir darbo įsipareigojimų derinimui palankios aplinkos kūrimas Kauno apskrityje“ organizuoja nemokamus mokymus verslininkams ir darbdaviams apie šeimai palankios darbo vietos kūrimą bei darbuotojams apie šeimos ir darbo įsipareigojimų derinimą. Mokymų lektorius – Kauno regiono smulkių ir vidutinių verslininkų asociacijos direktorius, UAB „Baliomanija LT“ steigėjas Giedrius Romeika. Platesnę informaciją bei registraciją į mokymus rasite projekto internetinėje svetainėje.

Projektas yra finansuojamas iš Europos Socialinio fondo lėšų pagal Žmogiškųjų išteklių plėtros veiksmų programos 1 prioriteto “Kokybiškas užimtumas ir socialinė aprėptis” priemonę “Šeimos ir darbo įsipareigojimų derinimas”.

Priemonės “Šeimos ir darbo įsipareigojimų derinimas” tikslas – sudaryti palankias sąlygas darbingo amžiaus ekonomiškai aktyviems asmenims (dirbantiems arba ieškantiems darbo) derinti šeimos ir darbo įsipareigojimus, skatinti šeimai palankių darboviečių kūrimąsi.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: