VDU kvies į Klubų mugę: "Susipažink ir prisijunk!"
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Rugpjūčio 31 d., trečiadienį, 10-16 val., K. Donelaičio g. 52 II a. fojė vyks universiteto Klubų mugė „Junkis prie mūsų!“, pasiūlysianti gausybę pristatymų ir renginių visiems susidomėjusiems.

Minėdamas Laisvųjų menų dieną, VDU – laisvųjų menų universitetas – savo erdvėse surengs universiteto kolektyvų, klubų ir organizacijų pristatymus, viešas paskaitas, pasiūlys muzikos ir pramogų. Klubų mugėje galėsite ne tik daug sužinoti apie įvairių universiteto padalinių veiklą, bet ir patys prie jų prisijungti.

Renginys bus naudingas ne vien universitetą dar tik atrandantiems pirmakursiams, bet ir čia jau apšilusiems ir daug mačiusiems vėlesnių kursų studentams, kurie šįmet taip pat pamatys daug naujo – VDU nuolat gimsta nauji įvairūs klubai ar organizacijos, o esami atsinaujina, keičiasi, tobulina savo veiklą.

Rugpjūčio 31 d. nuo 12 iki 14 val. taip pat vyks ir pasirodymai VDU Menų galerijoje „101“ (Laisvės al. 53 – 101).

Čia bus galima iš arti susipažinti su Menų centru: stebėti universitete egzistuojančią meno reiškinių įvairovę bei sužinoti kaip realizuoti savo kūrybinius projektus.

Pabendrauti ir prisijungti prie bendros veiklos kvies kūrybinga galerijos „101“ savanorių komanda, universiteto teatrai, šokių grupės, chorai, tradicinei lietuvių kultūrai atstovaujantys kolektyvai ir t. t.

Šie renginiai yra Vytauto Didžiojo universiteto įvadinės savaitės dalis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: