Nutilus krepšinio šurmuliui, Kauno „Žalgirio“ arena vėl atveria savo duris Lietuvos žmonėms. Šį kartą visus kviečia jau tradicine tapusi paroda „Rinkis prekę lietuvišką“, kuri vyks spalio 7-9 dienomis, Kaune.

Lietuvos gamintojai visus džiugins naujausia savo produkcija, kurios įvairovė tiesiog nustebins. Kiekvienas parodoje suras sau tinkamą gaminį: moterys galės praleisti laiką apžiūrinėdamos lietuvišką kosmetiką, aprangos produkciją, vyrų lauks statybinių įmonių naujovės.

Mėgstančius skaityti, leidybos studijos kvies įsigyti naujausių leidinių. Parodoje taip pat dalyvauja didelis maisto gamintojų būrys.

Malonu prisiminti, jog pernai metų paroda „Rinkis prekę lietuvišką“ sulaukė palankių dalyvių atsiliepimų ir gausaus lankytojų skaičiaus. Šiemet parodoje savo produkciją pristatys tokios įmonės kaip UAB Klaipėdos pienas, UAB Biovela, UAB Lono mažmena, UAB Samsonas, UAB Kauno Baltija, UAB Liregus, UAB Hispack Baltic ir kitos, kurių prekinis ženklas yra gerai žinomas ir Lietuvoje, ir užsienyje, bet parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ jos dalyvauja pirmą kartą.

Viso parodoje savo gaminius pristatys per 50 Lietuvos gamintojų.

Mūsų šalies įmonės dar kartą primins, kodėl lietuviškas gaminys yra vertinamas visame pasaulyje ir kodėl lietuviška prekė asocijuojasi su kokybe.

Parodos darbo laikas:

– 2011.10.07-08 nuo 10 iki 18 val.

– 2011.10.09 nuo 10 iki 16 val.

Įėjimas į parodą nemokamas. Daugiau informacijos apie parodą galima rasti čia.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: