Vasario 18 d. 15 val. kviečiame į VDU Literatūros ir spaudos II kurso magistrantų elektroninio leidinio „Kauntekstas“ pristatymą Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešojoje bibliotekoje (Laisvės al. 57).

Ką veiksime? Pašmirinėsime po Kauną – seną, prarastą ir naujai atrastą. Jūsų palydovais būsime mes – „Kaunteksto“ kūrėjai, Vytauto Didžiojo universiteto Literatūros ir spaudos magistrantai.

Kas tas „Kauntekstas“ ir kaip kūrėsi jo tekstai, papasakosime daugiau per pristatymą. Galime tik trumpai prasitarti, kad „Kaunteksto“ užuomazgos radosi dar praeitą pavasarį, per kultūrinės žiniasklaidos paskaitą, kada gavome užduotį sukurti savitą leidinį. Kartu nusprendėme rašyti apie mus vienijantį dalyką – Kauną ir jo kultūrą.

Galiausiai taip įsismarkavome, kad leidinys mums tapo daugiau nei studentiški namų darbai. Ir štai – tadadam! Prieš Jūsų akis – „Kauntekstas“, skirtas jauniems kūne ar širdyse, gebantiems mąstyti kritiškai bei savikritiškai. Mes tikimės, kad šis projektas įkvėps ir kitus jaunus žmones aktyviau domėtis bei reaguoti į Kauno bei visos Lietuvos kultūrinį gyvenimą ir galbūt tapti mūsų idėjos tęsėjais.

Maloniai kviečiame pasimatyti! Galbūt Kaunas Jums pasakoja visai kitą istoriją nei mums? Iki greito!“

Pasirašo (ne)kauniečiai

Daugiau informacijos nekantriausiems čia.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: