Organizatorių archyvo nuotr.

Mindaugo Briedžio grupės ir „Mėtų vėjo“ koncertas Vasario 5 d., 21 val. PuntoJazz palėpė (Kęstučio g. 6, Kaunas)

1 koncerto dalyje:

Kiek daugiau nei metus gyvuojanti ir jau spėjusi pelnyti klausytojų simpatijas bei 2-ąją vietą LRT konkurse „KlipVid 2014“, muzikos grupė „Mėtų vėjas“.

Akustinės, daugiabalsės indie-folk ir kitų stilių muziką atliekantys „Mėtų vėjo“ nariai daug dėmesio skiria dainų tekstams, aranžuotėms bei atviram, bešališkam bendravimui su publika.

Atlikėjai tiki, jog gerais dalykais reikia dalintis, todėl žada savo klausytojams dovanoti žaismingų, gaivinančių ir įkvepiančių vėjų. Juk vėjas gali būti ir šiltas!

2 koncerto dalyje:

Paragauti subtiliais tekstais išspaustų ir aštresniais indie folk – roko prieskoniais pagardintų – „Mėnulio sulčių“ . Taip vadinasi naujasis grupės albumas.

Poetas, filosofas ir dainius – Mindaugas Briedis kartu su keliaujančia grupe pristatys šį albumą ir kvies prisiminti: apie pusiausvyrai prasmę teikiančius taškus, būtinas iliuzijas, svajones, žmones, skausmo ir išdavystės įvairovę, bei dabarties nesavarankiškumą.

Albumas yra visų autoriaus kūrybos etapų “apžvalga” ir dermė. (nuo bardo poezijos iki indie-prog-folk-roko) Muzika ir eilės orientuotos tiek į vyresnį, tiek ir į akademinį ir/ar alternatyvų jaunimą. Tad grupė kviečia visus ir žada skambia nata pasidalinti savo kūrybos vaisiais kartu su jumis!

***

Pažadame jaukų, mąslų, išskirtinai įdomų ir melodingą vakarą kartu su dviem išradingomis grupėmis! Labai laukiame jūsų!

Koncerto trukmė: 45+60 min.

Koncerto kaina: 5 eu

Bilietai parduodami koncerto vietoje

Siųstis albumą čia. kodas: sultys2015

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: