Deivydas Matulevičius / Sauliaus Čirbos nuotr.

Mažiau nei savaitę su „Kauno Žalgirio“ klubu besitreniruojantis Deivydas Matulevičius savo debiuto naujoje komandoje ilgai laukti neturėjo. Septynerius metus užsienyje praleidęs puolėjas į aikštę išbėgo jau 19-ojo A lygos turo rungtynėse su Vilniaus „Žalgirio“ komanda, kurias rezultatu 3:0 laimėjo vilniečiai.

Nors debiutinės rungtynės futbolininkui apkarto dėl pralaimėjimo, D.Matulevičius pasidžiaugė savo sugrįžimu į aikštę Lietuvoje.

Malonu debiutuoti sugrįžus į Lietuvą, bet aišku, tas debiutas nelabai pavykęs, nes komanda pralaimėjo. Dabar reikia toliau dirbti ir stengtis iškovoti pergalę ateinančiose rungtynėse“, – jau į būsimą dvikovą su Vilniaus „Riteriais“ žvalgėsi ilgametis Lietuvos rinktinės narys.

Rungtynes naujausias Kauno žalgirietis pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolo, tačiau dar pirmojo kėlinio metu dėl Roko Krušnausko traumos jis buvo pakeltas į aikštę ir joje praleido beveik valandą.

Kadangi su komanda treniravausi dar tik penkias dienas, su treneriu kalbėjome, kad žaisiu apie 20 minučių, bet Roko trauma viską pakoregavo ir teko į aikštę žengti anksčiau. Nebuvo lengva, bet dirbsiu ir kitą savaitę būsiu pasiruošęs jau geriau“, – apie netikėtai anksti į aikštę žengti pasitaikiusią progą kalbėjo futbolininkas.

Vos pasirodęs aikštėje D.Matulevičius turėjo progą pasižymėti, o galva smūgiuotas kamuolys praskriejo visai šalia vartų. Pasak paties žaidėjo, tokioje situacijoje pelnytas įvartis galėjo apversti rungtynes aukštyn kojomis.

Manau, kad jei būtų pasisekę įmušti, rungtynės būtų buvusios visai kitokios. Beveik kėlinio pabaigoje būtume išlyginę rezultatą ir po pertraukos į aikštę būtume žengę visai kitokios nuotaikos, tačiau toks yra futbolas. Neįmušėme, praleidome ir tada atsitiesti buvo jau sunku“, – svarstė alytiškis.

Dabar „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos rugpjūčio 17 dieną namų aikštėje laukia svarbios rungtynės su laipteliu aukščiau žengiančiu Vilniaus „Riterių“ klubu.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: