Tomas Cruise / Mission impossible 6 kadras

Daugelis žmonių svajoja būti garsūs ir dievinami viso pasaulio. Tačiau vienas tyrimas rodo, kad reiklūs lūkesčiai ir privatumo praradimas yra keli neigiami šlovės aspektai. Ir tiesa, kad kai kurios didžiosios Holivudo žvaigždės gali turėti stulbinančių prašymų, kuriuos reikia įvykdyti prieš sutinkant priimti vaidmenį. Tačiau paprastai šie dideli reikalavimai yra priimami, nes jie yra to verti, jei atsižvelgsime į išskirtinę vaidybą, kurią šie talentingi aktoriai mums dovanoja ekrane.

Šviesiąją pusę žavi kai kurių įžymybių vaizduotė. Štai keletas prašymų, kurie gali šokiruoti net abejingiausią žmogų.

1. Tomui Cruise’ui reikia elastingų stringų.

Holivudo veiksmo filmų herojus garsėja savo išsižioti verčiančiais triukais. Tačiau atrodo, kad norėdamas pakankamai patogiai filmuotis tobuloje scenoje, Tomas reikalauja specialiai jam pritaikytų stringų. Apatinis trikotažas turi būti pagamintas iš minkštos, elastingos medžiagos, kad atlikdamas veiksmo scenas jis jaustųsi nevaržomas. Teigiama, kad aktorius „iš pradžių buvo sutrikęs, bet dabar jis į tai žiūri kaip į būdą pagerinti savo lankstumą senstant“.

2. Jennifer Lawrence prašė Kardashian palapinės.

Aktorė atskleidė, kad jai nebuvo lengva filmuotis 2017 m. trileryje „Motina!“. Kad susidorotų su tamsiu filmo pobūdžiu, jai prireikė Kardashian palapinės. Ji paaiškino: „Tai buvo palapinė, kurioje buvo Kardashianų nuotraukos, nuolat rodomas realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“ ir guminukai. Mano laiminga vieta.“

3. Benas Affleckas nenorėjo dėvėti „Yankees“ kepurės.

Filmuojant 2014 m. filmą „Dingusi“ , vienoje iš scenų Beno personažas turėjo dėvėti „Yankees“ kepurę. Aktorius kategoriškai atsisakė, turėdamas omenyje, kad yra užkietėjęs beisbolo gerbėjas ir didžiuojasi „Yankees“ varžovo palaikymu. Jis pasakė režisieriui: „Deividai, aš tave myliu, dėl tavęs padaryčiau viską, bet „Yankees“ kepurės nedėvėsiu. Aš tiesiog negaliu.“ Komanda galiausiai nusileido ir padovanojo jam kitą kepurę.

4. Nikolas Keidžas pareikalavo tikro šikšnosparnio.

1989 m. komiškame siaubo filme „Vampyro bučinys“ Nikolas Keidžas turėjo sceną, kurioje jam įkando šikšnosparnis. Aktorius primygtinai reikalavo, kad filmavimo aikštelėje būtų tikras, realus šikšnosparnis. Tačiau filmo režisierius jo prašymo nepatenkino ir vietoj to į filmavimo aikštelę atvežė animatroninį šikšnosparnį.

5. George’as Clooney pageidavo paplūdimio namelio ir privataus sodo.

Londone filmuodamasis filme „Gravitacija“ George’as Clooney norėjo į Londoną atsivežti „šiek tiek Kalifornijos“. Todėl jis paprašė pagal užsakymą pagaminti paplūdimio namelį, kuris būtų įrengtas šalia jo priekabos, taip pat paprašė privataus kraštovaizdžio sodo, sūkurinės vonios, denio zonos ir krepšinio aikštelės. Pranešama, kad visas projektas kainavo 100 000 svarų sterling.

6. Lea Michele atsisakė rėkti.

Seriale „Klyksmo karalienės“ aktorė nenorėjo rėkti, nes bijojo susižaloti balsą. Ji prisipažino sakiusi režisieriui: „Aš rėkiau du kartus, ir tu turėsi tai naudoti visą sezoną. Aš esu dainininkė!“

7. Vilas Smitas paprašė 2 mln. dolerių už priekabą.

Niujorke filmuodamasis filme „Vyrai juodais drabužiais III“ didžioji Holivudo žvaigždė paprašė 2 prabangių priekabų, viena iš jų – tik tam, kad tilptų jo sporto įranga. Viena iš šių priekabų kainuoja apie 2 000 000 JAV dolerių, joje yra visiškai įrengta virtuvė su itališkomis spintelėmis ir arkiniais langais. Panašu, kad filmuodamasis Willas renkasi priekabas, atsižvelgiant į tai, kad jis nuomojosi 5 miegamųjų butą, esantį visai netoli filmavimo aikštelės.

8. Willas Ferrellas paprašė neįgaliesiems skirto motorolerio.

Filmuodamasis sporto komedijoje „Pusiau profai“, aktorius sudarė savotiškų prašymų sąrašą, pavyzdžiui, neįgaliesiems skirto motorolerio, netikro medžio ir vaivorykštės ant ratukų. Atsižvelgiant į tai, kad šie daiktai neturėjo nieko bendro su filmu, priežastis, kodėl jis jų prašė, liko paslaptis.

9. Danielis Day-Lewisas reikalavo, kad su juo būtų elgiamasi kaip su neįgaliuoju.

Tris „Oskarus“ pelnęs aktorius garsėja tuo, kad į savo vaidmenis žiūri labai rimtai ir puikiai įkūnija kiekvieną personažą. Taigi, kai 1989 m. filme „Mano kairioji koja“ jis sutiko atlikti cerebriniu paralyžiumi sergančio vyro vaidmenį, Danielis „paprašė, kad jį po filmavimo aikštelę vežiotų neįgaliojo vežimėlyje, o komandos nariai privalėjo jį maitinti šaukštu ir kelti“. Taip jis elgėsi norėdamas visą filmavimo laiką išlikti personažu.\

10. Bruce’as Willisas pareikalavo 1 000 000 JAV dolerių atlyginimo per dieną.

Šiai kino žvaigždei buvo pasiūlyta 3 mln. dolerių už 4 dienas iš eilės darbo filmavimo aikštelėje Bulgarijoje filmuojant filmą „Nesunaikinimi 3“. Tačiau vietoj jo reikalautų 4 mln. dolerių buvo pranešta, kad aktoriui buvo pasiūlyta 3 mln. dolerių. Nesutikęs dėl honoraro, aktorius galiausiai filme nevaidino, o jį pakeitė Harrisonas Fordas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: