Meggie Archer / Socialinių tinklų nuotr.

Internetinių pažinčių programėlė,,Tinder“ yra išplitus po visą pasaulį, ja naudojasi milijonai žmonių. Programėlės pagrindis veikimo principas gana paprastas – ,,suvesti“ du žmones, kurie pasižymi vienas kito nuotrauką žyme ,,patinka”. Prisijungus atsiranda daugybė nuotraukų su tam tikros lyties atstovais, jų amžiumi, prisitatymu bei yra rodomas atstumas (kiek kilometrų yra atitolęs). Pokalbis tarp žmonių atsiranda tik tada, kai vienas kitam paspaudžia ,,varnelę“, tai rodo, jog patinka.

Programėlė išmokė pasaulį susipažinti kitu būdu – išmaniojo telefono pagalba. Maggie Acher sugebėjo netikėtai išgarsėti ,,Tinder“ pagalba, jos vardas šią savaitę atsidūrė pasaulinėje žiniasklaidoje. 20 metų mergina iš ST. Louis, Misurio miesto, kuri sugalvojo pasinaudoti ,,Tinder“ prisijungimu prie programėlės kiek kitaip nei visi. Mergina nusprendė dalintis savo banko sąskaita, skatinti vaikinus pervesti po penkis dolerius, ir tada ,,pamatyti kas įvyks”.

Vaikinų, kurie pasiryžo tokiai avantiūrai buvo begalė. Pinigai tiesiog plaukė į merginos banko sąskaitą. Maggie teigia, jog tai buvo gudrus planas apgauti kvailius, nes jiems nieko nebuvo pažadėta. Jie tik pamatė kas įvyko – tai buvo masalas. Pokštas, kuris suveikė. Vaikinai tikrai siuntė pinigus, persiuntus sumą Meggie juos užblokuodavo ir nebeatsakydavo į jų laiškus. Mažiau nei per savaitę, jai pervedė pinigus apie 20 vaikinų.

,,Kai kurie vaikinai buvo labai keisti ir tikėjosi daug daugiau, pavyzdžiui siūlė ir šimtą dolerių, nors iš tikrųjų nieko nebūtų įvykę. Tai labai juokinga ir norėjau daugiau merginų paskatinti daryti tokius dalykus.“, – teigia mergina.

Maggie Archer tinder

Meggie Archer / Socialinių tinklų nuotr.

,,Tinder“ atstovas įvertinęs šią situaciją, nusprendė pašalinti Maggie prisijungimą išmaniojo programėlėje. Prašymas pinigų iš kitų ,,Tinder“ vartotojų pažeidė paslaugų sąlygas ir taisykles.

Šis pokštas visiems sukėlė dvejopų minčių. Vieni žavėjosi Maggie sugebėjimu apgauti vaikinus, kitus labai pykdė toks poelgis, ir vadino tai išmalda bei apgavyste. ,,Twitter“ programėlėje žmonės Maggie vadino nauja interneto heroje. Daugelis išgirdę šią istoriją dalinosi jos pranešimais ir juokėsi iš vaikinų, kurie patikėjo bei pervedė pinigus į merginos sąskaitą.

Taip pat skaitykite: Vartotojai atidaro net 30 proc. sukčių el. laiškų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: