Organizatorių archyvo nuotr.

Lietuvos policijos mokyklai (toliau – LPM) išskirtinė diena – dar viena kursantų laida baigė mokslus. Be to, šįmet vasarą suėjo lygiai 5 metai, kuomet LPM persikėlė į Mastaičius, tad ši kursantų laida taip pat jubiliejinė – 5-oji.

LPM kursantų diplomų įteikimo šventė vyko Raudondvario dvare. Pasveikinti jaunųjų pareigūnų ir pasidžiaugti jų švente atvyko ir gausus būrys garbingų svečių: Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas, generalinio komisaro pavaduotojas Rimantas Bobinas, , Kauno rajono mero pavaduotojas Paulius Visockas, Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo akademijos dekanas Saulius Greičius, Policijos departamento padalinių ir apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų vadovai, LPM kolektyvas, kursantų tėveliai ir kiti svečiai.

Prasidėjus oficialiai šventės ceremonijai kursantai su nekantrumu laukė, kuomet jiems bus įteikti mokslų baigimo diplomai. LPM profesinio mokymo diplomus, liudijančius apie įgytą policininko kvalifikaciją bei LPM baigimo ženklus pareigūnams įteikė Lietuvos policijos generalinis komisaras L. Pernavas, jo pavaduotojas R. Bobinas bei LPM viršininkas Algirdas Kaminskas.

Šventės metu LPM viršininko padėkomis buvo apdovanoti aktyviausi, geriausiai besimokantys kursantai. Taip pat LPM viršininko padėkos pareikštos ir kursantų tėveliams už jų atžalų pavyzdingą ir nepriekaištingą elgesį bei išugdytą pilietiškumą.

Įteikus diplomus visus šventės dalyvius pasveikino Lietuvos policijos generalinis komisaras L. Pernavas.

Norisi jus nuraminti, kad šventės metu jaudinotės ne tik jūs, bet ir mes, juk tokia diena kiekvieno žmogaus gyvenime būna vieną kartą. Jūs jau nuėjote vieną kelią – mokslų, kuriame jus palaikė artimieji, pasisemti reikiamų žinių padėjo LPM dėstytojai. Tad sveikinu įsiliejus į policijos šeimą. O nuo šiandien prasidės kitas jūsų gyvenimo etapas – sunkus darbas. Kiekvieną dieną eikite į tarnybą su tikslu: ginti žmogų, jį saugoti ir jam padėti. Nebijokite klysti, o iš klaidų mokykitės. Tiesiog daug ir atsakingai dirbkite ir viskas bus įmanoma ir pasiekiama. Gražios jums šventės“, – linkėjo L. Pernavas.

Mokslų baigimo proga LPM kursantus pasveikino ir Kauno rajono mero pavaduotojas Paulius Visockas, Mykolo Romerio universiteto Viešojo saugumo akademijos dekanas Saulius Greičius. Svečiai pareigūnams linkėjo sėkmingos ir saugios tarnybos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: