Steve Balfour su žmona

Tailando viešbutyje rastas Steve Balfour kūnas, sukėlė daug neatsakytų klausimų. Steve Balfour buvo dingęs be žinios dvi savaites. Vyro kūnas rastas viešbutyje, virš baro, kuriame jis lankėsi. Vyro nužudymu įtariamas transvestitas apklaustas policijos pareigūnų, nes kyla daug neatsakytų klausimų dėl vyro mirties. Baras, kuriame dirba transvestitas, pagarsėjęs ekstravagantiškais šokiais. Taip pat šiame bare yra šimtai prostitučių, kurios atviros seksualiniams nuotykiams.

Steve Balfour, 35 metų vyras paskutinį kartas matytas gegužės 14 dieną, Tailande, netoli namų, kuriuose gyvena jo buvusi žmona Nan Kidaw kartu su šešerių metų dukrele Georgia. Vyras vedė  prieš aštuonerius metus, tai buvo tradicinė tailandiečių ceremonija. Šios poros santuoka iširo praeitais metais, kuomet Nan Kidaw pareiškė norą skirtis. Tačiau Steve Balfour šią žinią priėmė ramiai, teigė, kad jų santuoka griūva todėl, kad vyras dirba saugumo tarnyboje, kuri spręndžia probleminius klausimus, įvairiuose pasaulio šalyse, todėl Steve Balfour dažnai nebūdavo namuose.

Steve Balfour kūnas buvo rastas kitą dieną po mirties, tačiau kūnas buvo išvežtas į Bankoko lavoninę, nes nebuvo galimybės identifikuoti kūno. Vyro kūnas buvo identifikuotas pagal išskirtinę tatuiruotę, kurią turėjo Steve. Jis buvo išsitaturavęs savo dukters Georgia vardą ant rankos.

Vietinis Tailando laikraštis tikina, kad vyriškio kūnas buvo rastas viešbutyje po to, kai vyras turėjo susitikimą su transvestitu. 22 metų transvestitas tikina, kad jie susitiko anksčiau gatvėje ir vaikinas  pasiūlė kartu praleisti vakarą ir už tai sumokėti.

Lady boy arested

Areštuotas transvestitas (kairėje)

Steve Balfour tėvai sukrėsti, jie tikina, kad tai yra jų sūnus, nes kas daugiau gali turėti tokią tatuiruotę, tačiau jie pabrėžia, kad vis dar nežimone, kas iš tikrųjų įvyko.

Vaikino paieška užtruko dvi savaites, tačiau visiems Steve Balfour artimiesiems ir draugams kyla dar daug klausimų. Ilgametis Steve draugas tikina, kad vaikinas niekada neidavo iš namų be banko kortelių ir asmens tapatybę liudijančio dokumento, tačiau šalia vaikino lavono nebuvo rasti jokie asmens tapatybę liudijantys dokumentai.

Šiuo metu kyla dar daug neatsakytų klausimų dėl Steve Balfour nužudymo, tačiau tyrimas vis dar yra tęsiamas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: