Organizatorių archyvo nuotr.

Sveikas kūnas yra toks, kai žmogus jame gali puikiai jaustis. Tiesa, dauguma pasaulyje esančių žmonių dažnai kompleksuoja dėl savo išvaizdos ir tikrai turi bent vieną kūno dalį, kuri jiems nepatinka. Tam, kad būtų galima tai pakeisti ir įgyti daugiau pasitikėjimo, pasitelkiamos tam tikros priemonės. Vieni renkasi grožio procedūras, madą, makiažą, o kiti – plastinę chirurgiją. 

Plastinė operacija – pilvo plastika

Pilvo plastikos operacija yra invazinė rekonstrukcinė procedūra, kurios dėka galima pašalinti odos ir riebalų perteklių, paryškinti taliją bei susiūti prasiskyrusius pilvo raumenis.
Po nėštumo, ne visada pavyksta susitvarkyti su įvykusiais pokyčiais. Dauguma pagimdžiusių moterų susiduria su kabančio ir atsikišusio pilvo problema. Vienos moterys su tuo susitaiko – teigia, kad tokia ir yra prigimtis, kitos mėgina viską atgauti laikydamos įvairių dietų ir aktyviai sportuojant. Tos moterys, kurios vadovaujasi antru sprendimu, gali susidurti ir su tokia problema, kad susigrąžinti tai, kas buvo prarasta – nelabai įmanoma. Taip yra todėl, nes dėl pasikeitusių kūno formų yra kalti ne pertekliniai kūno riebalai, o nėštumo metu atsiradę pilvo raumenų struktūros ir elastingumo pažeidimai. https://grozioakademija.lt/paslauga/pilvo-plastika/ specialistai gali padėti atstatyti jūsų pradines kūno formas bei suteikti naują žvilgsnį į savo kūno formas! Būtent pilvo plastikos dėka, natūraliu būdu raumenys neatsistato, todėl nei dietos, nei sportas negali sutvarkyti po gimdymo susidariusių pasekmių. Pilvo plastikos operacijos metu pašalinamas ne tik nukarusios odos perteklius, bet ir paryškinama talija.

Plastinė operacija – riebalų nusiurbimas

Kita, labai dažnai pasitaikanti plastinė operacija yra riebalų nusiurbimas. Pats riebalų nusiurbimo terminas reiškia, kad tai yra būdas, kuris padeda suformuoti norimą kūno kontūrą. Riebalų nusiurbimo principas yra paremtas tuo, kad poodiniai riebalai yra išsiurbiami tose kūno vietose, kuriose susikaupę riebalų perteklius deformuoją kūną. Išsiurbiamų riebalų kiekis priklauso nuo operuojamos srities ir norimo galutinio rezultato, tai gali būti nuo 200 iki 2000 ml., tačiau to pilnai užtenka norint pataisyti figūros linkius. Dažniausiai riebalai yra nusiurbiami nuo kaklo, pasmakrės, sėdmenų, pilvo, šonų. Riebalų nusiurbimas gali būti atliekamas naudojant tiek vietinę, tiek bendrinę anesteziją. Pasitelkus vietinę anesteziją riebalai nusiurbiami tik nedideliuose plotuose. https://grozioakademija.lt/paslauga/riebalu-nusiurbimas/ kviečia užsukti ir atnaujinti savo kūno formas!

Kokių reikalavimų reikia laikytis po tokio tipo operacijų?

Po pilvo plastikos ir riebalų nusiurbimo operacijos tenka tam tikrą laiką laikytis pooperacinių reikalavimų. Po šio tipo operacijų yra naudojami specialūs elastiniai bintai, spaudžiami  korsetai, kelnės, kurios padeda palaikyti operacijos metu suteiktą formą. Juos dažniausiai reikia nešioti nuo 3 iki 6 savaičių. Na, o pats odos jautrumas sumažės po 4 – 6 savaičių.

Užsakymo Nr. KMC220048

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: