Organizatorių archyvo nuotr.

Daugelis tiki, kad dantų implantacija yra tokia brangi paslauga, kad toli gražu ne kiekvienam žmogui ji yra prieinama. Tačiau kainos krenta, kadangi vis daugiau klinikų siūlo tokias paslaugas, tad klientai turi galimybę rinktis tai, kas jiems labiausiai tinka ne tik kainos, tačiau ir kitomis prasmėmis.

Apskritai šiuo metu daugelis klinikų turi internetinius puslapius, kuriuose gana aiškiai pateiktos kainos. Domėkitės jomis ir tai padės pamatyti, kad įkainiai yra ne tokie dideli, kaip daugelis galvoja.

Apie kainas bei kitas implantacijos smulkmenas pasakoja odontologė Laura.

Galima gauti paslaugas išsimokėtinai

Laura teigia, kad šiuo metu gana mėgsta pirkti paslaugas išsimokėtinai. Tai galioja ir tuomet, kai kalbama apie dantų implantaciją. Vis daugiau žmonių perka paslaugas ir moka už jas dalimis kadangi tai yra puiki galimybė gauti paslaugą dabar, tačiau atsiskaityti už ją pagal galimybes.

„Dažniausiai perkant tokias paslaugas yra sudaromos sutartys, kuriose pateiktos abiems pusėms naudingos sąlygos. Būtinai reikia jomis domėtis. Niekada nepasirašykite sutarties, jeigu tam tikri aspektai jums nėra iki galo aiškūs“,- pasakoja Laura.

Konkurencija mažina įkainius

Verta akcentuoti ir tai, kad vis daugiau įmonių siūlo tokias paslaugas, o galiausiai konkurencija mažina įkainius. Taip pat rinkoje atsiranda vis daugiau akcijų. Tai irgi suteikia galimybę gauti tai, ko Jums reikia, kur kas pigiau. Svarbiausia, kad nuo to kokybė nei kiek nekrenta. Kaip tik odontologijos sfera yra ta, kuri nuolat tobulina savo paslaugas, tad galiausiai galima džiaugtis geros kainos inovatyvumu.

Kainas lemia inovatyvumas

Renkantis implantacijos galimybes galite pamatyti, kad kainos ribos yra labai plačios. Nuo tokių, kurios kainuoja pigiau, tačiau rinkoje yra gana seniai, iki tokių, kurios siejamos su modernumu. Štai itin vertas dėmei yra all on 4 implantacijos metodas. Taip pat ir all on 8. Abiem atvejais kaina gali būti didesnė nei renkantis senesnes galimybes, tačiau ir pasiektas rezultatas toli gražu ne toks, kokio norisi. O juk implantuojant dantis reikia rinktis kokybę.

Atminkite, kad dantų implantai tarnaus Jums visą gyvenimą. Dėl to dažniausiai verta mokėti kiekvieną centą. Galiausiai, burnos ertmės sveikata – tai viso organizmo sveikata. Reikia jai skirti tiek dėmesio, kad gyvenimo kokybė būtų gera ir svarbiausia – funkcionali. Odontologijos sritis tai suteikia, tad išnaudokite.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: