Pexels.com archyvo nuotr.

Krūtų dydžiu ir forma yra patenkintos toli gražu ne visos moterys. Bet, svarbu pabrėžti, kad plastinės chirurgijos specialistai dabar gali pasiūlyti didinimo bei koregavimo operacijas ypač lanksčiomis sąlygomis. Tiesa, visos operacijos atliekamos tik gerai išanalizavus pacienčių situacijas, nes vis dėto – kiekviena turi vis kitokius pageidavimus. Krūtinės didinimas šiais laikais atliekamas keliais skirtingais būdais, tad kiekvienu iš jų siūloma pasidomėti kuo plačiau.

Krūtų didinimo metodai gali nulemti galutinę kainą

Šiuo metu rinkoje galima matyti įvairius krūtų implantų gamintojus, kurie siūlo skirtingas kainas. Bet, specialistai siūlo pirmiausias atsižvelgti ne į gamintoją, o implantų rūšį. Anksčiau pasirinkimas buvo mažesnis – buvo galima rinktis tik su silikono užpildu pasižyminčius gaminius. Tačiau, tobulėjant medicinai, tobulėja ir grožio paslaugų sektorius. Dabar pacientėms siūlomi implantai, kurių užpildą sudaro hidrogelis.

Esminis skirtumas tarp silikoninių ir hidrogelinių krūtų implantų yra tas, kad pastarieji atrodo gerokai natūraliau. Kalba eina ne tik apie išvaizdą, bet ir pojūčius. Juos liečiant, jie atrodo it natūralūs. Silikono užpildu pasižymintys krūtų implantai akivaizdžiai skiriasi netgi savo išvaizda, o liečiant tikrai jaučiasi nenatūralumas. Žinoma, daug kas priklauso ir nuo gamintojų, nes vis dėlto net ir kai kurie silikoniniai implantai gali atrodyti it natūralūs.

Taip pat primenama, kad krūtinės didinimas galimas ir savo kūno riebalais, bet tam reikalingos atitinkamos aplinkybės.

Dažniausiai mažiausią kainą mokama už krūtų didinimą implantais, o kokia ta kaina bus – priklauso tiek nuo klinikos, tiek ir nuo jos siūlomų implantų.

Krūtinės didinimas riebalais galimas ne visoms moterims

Šis krūtinės didinimo metodas labiausiai skirtas toms moterims, kurios turi pakankamai kūno riebalų. Tai reiškia, kad būtent chirurgas įvertins ar tokia krūtinės didinimo operacija galima pacientei. Po apžiūros bus nustatyta ar ji turi pakankamą riebalų kiekį ar ne.

Už krūtinės didinimą riebalais dažniausiai mokama didesnė kaina nei už didinimą implantais. Taip yra dėl to, kad pati operacija pareikalauja daugiau laiko. Pirmiausia, nuo pacientės kūno turi būti nusiurbiami riebalai, o paskui apdorojami, jog būtų galima juos sušvirkšti į krūtinės vietas.

Net jeigu ant jūsų kūno yra kažkiek riebalų, tai dar nereiškia, kad jų kiekis bus pakankamas. Daug ką lemia norimos krūtinės dydis. Tad, logiška, kad norint didesnės, teks nusiurbti didesnį riebalų kiekį. Tokį krūtinės didinimo metodą dažniausiai pasirenka tos moterys, kurios nori atsikratyti nereikalingų riebalų ir tuo pačiu pagerinti krūtinės išvaizdą. Žinoma, tam reikalingas ir gana nemažas biudžetas.

Kokius niuansus turėtų įsidėmėti norinčios didesnė krūtinės?

Kiekviena operacija turi skirtingus privalumus ir trūkumus, tad juos svarbu iš anksto žinoti. Plastikos chirurgai jums patars kurį krūtinės didinimo metodą rinktis reikėtų būtent jums. Tačiau, kiekviena operacija gali lemti skirtingus rezultatus.

Pasirinkus krūtinės didinimą implantais, svarbu žinoti, kad operaciją neduoda amžinus rezultatus. Tai reiškia, kad tokiu būdu krūtinė didinama ne visam gyvenimui. Implantus teks keisti reguliariai. Klinikose gausite visą svarbiausią informaciją apie implantų ilgaamžiškumą. Dažniausiai jų keitimo operaciją siūloma atlikti kas dešimt metų. Priklausomai nuo implantų rūšies ir gamintojo, laikotarpis gali būti ir ilgesnis.

Kalbant apie krūtinės didinimą riebalais, didžiausiu privalumu laikoma tai, kad nelieka jokių randų ir krūtys atrodo natūralios. Bet, didžiausias trūkumas – ne visi riebalai prigyja šimtu procentu, o taip pat krūtinė, laikui bėgant, gali sumažėti mažėjant bendram svoriui.

Tad, kokį krūtų didinimo metodą reikėtų rinktis jums – patars plastikos chirurgas, kai jam išreikšite savo lūkesčius.

Užsakymo Nr. KMC210218

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: