Filmo "The Dark Knight Rises (2012)" filmavimo užkulisiai

Ką veikti šeštadienio vakarą, kai visi draugai jau turi planų? Nacionalinio Amerikos tyrimo centro duomenimis, net 98% apklaustųjų tokiu atveju pasirinktų žiūrėti kino filmą.

Galima surasti daugybę priežasčių, dėl kurių kino filmai yra tokie populiarūs. Jie yra prieinami kone kiekvienam eiliniam piliečiui, nereikia išeiti iš namų – galima žiūrėti tiesiog per televizorių ar kompiuterį taip pat viena iš populiarumo priežasčių gali būti ir įdomus bei įtraukiantis siužetas. Vienus sudomina filmo turinys, kitus žavi jame vaidinantys aktoriai, tačiau bet kokiu atveju, filmo žiūrėjimas yra vienas populiariausių laisvalaikio praleidimo būdų.

Tačiau įsivaizduokite, kad galite pamatyti ne tik galutinį rezultatą – filmą, bet ir tai, kaip jis buvo sukurtas. Kyla klausimas, ar būtų taip pat įdomu žiūrėti filmus, jei žinotume visas kūrėjų paslaptis ir triukus įvairioms iliuzijoms ar efektams sukurti.

Turbūt kiekvienas žiūrėdamas filmą kartais susimąsto, kaip buvo sukurtos tam tikros scenos ar herojai. Kartais atrodo labai sunku suokti ar paaiškinti, kaip buvo nufilmuotas tam tikras vaizdas, taigi kviečiame peržiūrėti tryliką kadrų iš filmavimo aikštelės, kurie privers kitaip pažvelgti į mėgstamus filmus.

41

NIGHTMARE ON ELM STREET

46

JURASSIC PARK

42

TITANIC

43

JAWS

44

THE SHINING

45

THE AVENGERS

47

AVATAR

48

DEADPOOL

49

PLANET OF THE APES

50

GLADIATOR

51

CHILD’S PLAY

52

ALIEN

Taip pat skaitykite: 10 skandalingų ir uždraustų kino plakatų (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: