Instagram archyvo nuotr.

Paplitusi klaidinga nuomonė apie žmones, turinčius Dauno sindromą, yra ta, kad jie negali turėti vaikų. Moterys, turinčios Dauno sindromą, puikiai gali susilaukti vaikų, o retais atvejais tėvais gali tapti ir vyrai. Džadas Isa, Dauno sindromą turintis vyras, ne tik su žmona susilaukė vaiko, bet ir užaugino jį gydytoju.

Norėtume pasidalinti šia gražia istorija apie šeimą iš Sirijos su mūsų skaitytojais, kaip įrodymą, kad nėra galingesnės jėgos už besąlygišiką meilę.

Tėtis, apipylęs savo kūdikį visa pasaulio meile

Kai gimė Džado sūnus Saderas, jis buvo labia lauktas ir auginamas apsuptas meilės ir rūpeščio, kaip ir bet kuris kitas vaikas įprastuose namuose. Saderis pasakoja, kad prisimena, jog vaikystėje jautėsi labai mylimas, o tėvas leisdavo su juo laiką imtynių, nykščių imtynių ir kitų žaidimų metu. Vietos bendruomenė taip pat palaikė šeimą ir priėmė juos tokius, kokie jie yra.

Instagram archyvo nuotr.

Jis sunkiai dirbo, kad sūnus galėtų įgyvendinti savo svajones

Turėdamas didelių svajonių dėl sūnaus, Džadas, anksčiau dirbęs kviečių malūne, pradėjo taupyti pinigus jo studijoms. Jis darė viską, kad išlaikytų šeimą, ir, pasak Sadero, tėvo sunkus darbas ir siekis suteikti jam kuo geresnę ateitį įkvėpė jį gerai mokytis ir tapti gydytoju.

Instagram archyvo nuotr.

„Manau, kad būčiau kur kas mažiau džiaugęsis gyvenimu ir kur kas mažiau užsidegęs tuo, ką darau, jei nebūčiau turėjęs savo ypatingo tėvo”, – rašė jis prie nuotraukos su tėvu, kuris labai didžiuojasi savo sūnumi gydytoju.

Instagram archyvo nuotr.

Saderas dabar dirba odontologu, o tai yra viena iš geriausių ir gerai apmokamų profesijų Sirijoje, ir Džado laimė neturi ribų. Kai sūnus dar mokėsi, Džadas pristatydavo jį naujiems žmonėms sakydamas: Mano sūnus, gydytojas”, o jo akys spindėdavo.

Ši šeima yra gyvas įrodymas, kad stereotipus reikia laužyti.

Kalbėdamas apie savo tėvų santykius, Saderis pasakojo, kad, nepaisant to, jog kartu gyvena jau kelis dešimtmečius, jo mamos ir tėčio meilė tebėra tokia, tarsi jie būtų susituokę vakar. Jie puikiai supranta vienas kito poreikius. Jie mėgsta kartu vaikščioti, o kartais tiesiog sėdi ir valandų valandas šnekučiuojasi.

Instagram archyvo nuotr.

Saderis savo sėkmės nuopelnus priskiria tėvui ir prisipažįsta, kad didžiuojasi savo tėvu, kaip ir tėvas juo. Įkvepiantis duetas laisvalaikiu mėgsta kartu žiūrėti filmus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: