Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kaip sukurti įmonės vertę, didinti jos konkurencingumą ir parduoti daugiau – tai temos, kurioms buvo skirtas didžiausias dėmesys šį trečiadienį Kaune vykusioje konferencijoje „Gazelė 2014″.

„Kaunas yra drąsus, modernus ir konkurencingas miestas, kuriame gyvena verslumu garsėjantys žmonės. Kaunas pastaraisiais metais tampa miestu, kurį savo investicijoms pasirenka didelės užsienio kompanijos, kuriančios čia darbo vietas ir aukščiausiais standartais paremtą verslo kultūrą. Mūsų iniciatyva įkurta Verslo taryba taip pat ženkliai prisideda prie pasitikėjimo ir glaudesnių ryšių su verslo atstovais skatinimo. Šių metų pradžioje savo srityse aukščiausių laimėjimų pasiekusioms įmonėms Kauno rotušėje įteikėme Verslo Taurus. Taip pat svarbu pabrėžti kitą Kauno išskirtinumą – čia sutelktą akademinį potencialą, kuris visų studentų, mokslininkų ir kartu dirbančio verslo pastangomis kuria geresnę mūsų miesto ir visos Lietuvos ateitį”, – teigė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Pasak miesto vadovo, neseniai patvirtinus bendrojo plano pakeitimus, verslui tapo aiškiau, kuriomis kryptimis galima plėstis. Taip pat svarbu ir tai, kad prasideda Aleksoto ir Žaliakalnio seniūnijų integruotų teritorijų vystymo programų įgyvendinimas, kurių tikslas – tinkamai valdyti urbanistinės plėtros procesus minėtose seniūnijoje atnaujinant jų viešąją infrastruktūrą ir gerinant gyvenimo kokybę.

Konferencijoje „Gazelė 2014″ taip pat buvo gvildenamos šeimos verslo evoliucijos, spartaus verslo augimo valdymo, namų darbų prieš įsivedant eurą, kreditingumo, naujų verslo rinkų bei pardavimo technikų temos.

Pasak renginio organizatorių, siekiama, kad „Gazeles” gavusios verslo įmonės būtų skaidrios – atsakingai mokėtų mokesčius, dirbdamos vadovautųsi sąžiningo verslo principais.

Konferencijos dalyviai turėjo galimybę pabendrauti su Lietuvos įmonių vadovais, pasidalinti praktine patirtimi, iš ekspertų lūpų išgirsti naujausių finansų, pardavimo, technologijų bei verslo konkurencingumo įžvalgų. Konferencijos metu pranešimus skaitė bendrovių „Danske bank”, Creditinfo, „Mažeika ir partneriai”, „Švaros broliai” , TEO LT, VšĮ „Versli Lietuva” , „Baltijos automobilių detalių klasterio” , „Apvalūs medžio gaminiai” , OVC Consulting, Jauku.lt atstovai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: