ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Vasara! Vienas žodis, kuris suteikia tiek daug džiugių emocijų. Saulės šiluma, ploni drabužiai, ilgi šviesūs vakarai – tai tobulas derinys romantiškam pasimatymui dviese! Ir nors šiais laikais turime daug kavinių ir barų, visgi tokiu gražiu oru dažnai poros nori praleisti laiką gryname ore, stebėti, kaip leidžiasi ar pakyla saulė, klausytis paukščių čiulbėjimo ir tiesiog paįvairinti savo poros kasdienybę. O įsikūrus šiek tiek nuošaliau nuo žmonių, galima ją paįvairinti mėgaujantis intymiais žaidimais. Juk tam ir sukurti diskretiški, kompaktiško dydžio, itin tyliai veikiantys vibratoriai! Ieškote būdų, kaip šią vasarą patirti nepamirštamą nuotykį ir atšviežinti santykius? Skaitykite toliau ir sužinokite kelias vasariškas idėjas! 

Suplanuokite iškylą

Iškyla – tai tobulas pasimatymas poroms, kurios mėgsta skanų maistą, tačiau nenori eilinį kartą lankytis kavinėje ar restorane. Galite pasirinkti netoli namų esantį parką arba pavažiuoti tolėliau, kur šurmuliuoja mažiau žmonių, kur teka upelis ar tyvuliuoja ežeras. Ir, žinoma, nepamirškite su savimi pasiimti krepšelį, pilną maisto!

Jeigu norite sukurti kuo romantiškesnę aplinką, tuomet su savimi pasiimkite apklotą, keletą žvakių (saugiau būtų naudoti elektrines) ir pramogoms skirtų daiktų – kamuolį, mėtymo lėkštę. Rekomenduojame turėti du pledus – vieną didesnį, o kitą mažesnį. Ant mažesnio glaudžiai susėskite, o didesniu atvėsus orai galėsite apsigaubti.

Na ir, žinoma, koks romantiškas pasimatymas be erotinio aksesuaro? Laiku užsakytas mažas, kelioninis dėvimas arba įprastas vibratorius internetu, klitoriniai stimuliatoriai bei masažuokliai – visi žaisliukai, sukurti kelionėms, puikiai tiks romantiškos iškylos metu. Žinoma, tam pasirinkite kiek atokesnę vietą, kurioje visai nebūtų žmonių. 

Pasivažinėkite dviračiais

Santykių psichologai tvirtina, kad laiko leidimas kartu užsiimant mėgstama veikla labai sustiprina tarpusavio santykius ir padeda kurti bendrus prisiminimus. Dėl šios priežasties siūlome paskirti pasimatymą, kurio metu mėgautumėtės dviračių sportu.

Rekomenduojame išsirinkti tokius dviračių takus ir maršrutus, kurie nebūtų pernelyg sudėtingi. Juk nenorite vienas kitam sukelti nepatogumų, skleisdami nemalonų prakaito kvapą ir tiesiog pervargdami? Atrinkite vaizdingus ir pakankamai plačius takus, kad galėtumėte važiuoti greta ir maloniai šnekučiuotis.

Taip pat siūlome pasirūpinti kuprine, kurioje būtų vandens, užkandžių. Jeigu esate numatę ilgą kelionę dviračiais ir nakvynę palapinėje, tai reiškia, kad turėsite laiko pabūti tik dviese, uždarame savo lizdelyje. Atmosferą įkaitinti tokiu atveju padės kompaktiški vibratoriai ir kiti intymūs aksesuarai. Išnaudokite progą laukiniam nuotykiui!

Stovyklaukite kartu

Vasara – atostogų metas, todėl tikėtina, kad turėsite vieną ar dvi laisvas savaites. Tad kodėl nesuplanavus romantiško pabėgimo į gamtą? Miškai, ežerai, upės ar net kalnai – toks peizažas iškart nuteikia romantiškai! Tai puikus pasimatymas, jeigu santykius kuriate jau ilgai, nes gerai vienas kitą pažįstate, žinote silpnybes ir pranašumus. Pirmajam pasimatymui stovyklavimas gali būti kiek per didelis iššūkis.

Pasirinkite stovyklavietę, kurioje būtų laužavietė, pakankamai erdvės pabūti tik dviese. Vakare susisukite į pledą šalia laužo, kepkite zefyrus ir pasakokite vienas kitam juokingas istorijas. Lieskite vienas kitą, apsikabinkite, bučiuokite. Tai puiki įžanga tolimesniems žingsniams, kai veiksmą perkelsite į palapinę! Žinoma, čia pasitarnaus ir dėvimi ar kitokios rūšies mini vibratoriai – jie veikia tyliai, todėl jokie kaimynai jūsų negirdės.

Vasara ateina labai greitai, tačiau ji taip pat greitai ir baigiasi. Kaip tik dėl šios priežasties siūlome išnaudoti ją romantiškiems pasimatymams gamtoje! Tai sezonas, kuris padės paįvairinti santykius, kurti prisiminimus, patirti bendrus nuotykius. Gamta ir erotiniai aksesuarai – tai puikus derinys, garantuojantis nepamirštamą laiką dviese.

Užsakymo Nr.KMC200099

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: