Organizatorių archyvo nuotr.

Naktinės užuolaidos – viena gražiausių ir puošniausių namų interjero detalių. Tačiau nemaža dalis žmonių vis dar tiki kai kuriais mitais apie naktines užuolaidas ir atsisako jų savo namuose. Kokie tai mitai? Netrukus sužinosite, nes mes nusprendėme šiuos mitus paneigti ir padrąsinti namus puošti nepriekaištingomis naktinėmis užuolaidomis. Patikėkite, negalėsite atsidžiaugti jaukiais ir išpuoselėtais namais.

1 mitas: sunku prižiūrėti

Naktinės užuolaidos išsiskiria savo audiniu. Šių užuolaidų audinys dažniausiai būna nepermatomas, tankus. Ir tai savaime suprantama, nes pagrindinė naktinių užuolaidų funkcija – apsaugoti nuo ryškių saulės spindulių ar smalsių akių. Kadangi naktinių užuolaidų audinys yra tankus ir tvirtas daug kas mano, kad tokį audinį yra itin sunku prižiūrėti – sunku nukabinti, nepatogu skalbti. Be abejo ant naktinių užuolaidų lygiai taip pat kaip ir ant dieninių užuolaidų kaupiasi dulkės ir nešvarumai. Tačiau naktinės užuolaidos tikrai nereikalauja daugiau priežiūros nei dieninės užuolaidos, o gal net ir mažiau. Kadangi labai dažnai naktinių užuolaidų audinys būna tamsesnių atspalvių, jas išskalbti pakanka tik kartą per metus. Na, o kartą per metus pasirūpinti užuolaidomis tikrai nėra sunku, ar ne? Be to, naktines užuolaidas galima nunešti į valyklą, kur specialistai šį darbą atliks už jus. O tai taip pat nesukelia daug sunkumų, tiesa? Na ir galiausiai, jei dulkės ant naktinių užuolaidų itin bado akis nusiurbkite jas dulkių siurbliu. Nesijaudinkite, kokybiško bei tvirto naktinių užuolaidų audinio tikrai nesugadinsite.

2 mitas: apsunkina interjerą

Modernus, neapkrautas namų dizainas šiuo metu yra itin populiarus ir mėgstamas. Todėl daugelis, kurdami namų interjerą, atsisako naktinių užuolaidų manydami, kad jos jį apsunkins ar perkraus. Ar tai tiesa? Žinoma, naktinės užuolaidos tikrai užims kažkiek papildomos vietos, tačiau namų interjero jos tikrai neapsunkins. Anaiptol, taps išskirtine puošmena. Reikėtų pažymėti, kad šiuolaikinės naktinės užuolaidos siuvamos iš itin kokybiškų, įvairių tekstūrų audinių. Todėl siekdami išlaikyti minimalistinį interjerą galite rinktis plonesnio, švelnesnio audinio naktines užuolaidas. Taip pat kambarys ar kita namų erdvė atrodys vizualiai erdvesni jei juose kabės šviesių, pastelinių spalvų naktinės užuolaidos.

3 mitas: brangiai kainuoja

Užuolaidos tikrai nėra viena pigiausių interjero detalių. Tačiau manyti, kad naktinės užuolaidos kainuoja kur kas brangiau nei dieninės užuolaidos – klaidinga. Šiuo metu naktinių užuolaidų, kurios gali papuošti jūsų namus, pasiūla – labai didelė. Tačiau išskirtines naktines užuolaidas, kurių kaina nepaplonins jūsų piniginės rasite Regila.lt. Čia – aukščiausia kokybė už itin patrauklias kainas. O svarbiausia, kad kartu su naktinėmis užuolaidomis įsigysite tai, kas yra neįkainojama – namų jaukumą ir šilumą. 

Užsakymo Nr. KMC210029

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: