Dainis Graveris iliustracija iš Unsplash

Geras seksas – tikrai nėra duotybė. Reikia dėti pastangas, kad jis toks būtų. Žinoma, abiems partneriams. Net ir po daugelio santuokos metų sekso kokybė vis dar gali būti puiki, o mylimas žmogus gali kelti ne tik malonius potyrius, tačiau ir aistras pilve. Svarbiausia – nuolatos skirti dėmesio vienas kitam ir nebijoti išbandyti naujų dalykų.

1. Daugiau drėgmės.

Dažnai blogą sekso kokybę lemia per mažas drėgnumas. Naudokite lubrikantus. Jie padės užtikrinti geresnį slydimą ir daugiau potyrių sekso metu.

2. Sekso žaisliukai.

Pabodusį seksą visada suaktyvins žaisliukai. Tam geriausiai tinka vibratoriai, kuriuos galite įsigyti čia: https://prezervatyvai.net/vibratoriai. Pradėkite nuo paprastesnių, kurie skirti poroms ir galiausiai išbandykite įmantresnius, skirtus G taško stimuliacijai arba primenantys tikrą vaginą, skirtus vyrams.

3. Erotiniai filmai.

Išbandykite erotinių filmų peržiūras. Esame tikri, kad 99 procentų jų baigiasi įsitraukimu ne tik morališkai, tačiau ir fiziškai.

4. Naujos pozos.

Nereikia bijoti išbandyti naujų pozų. Nesakome iškart bandyti įmantriausias Kamasutros pozas, tačiau pakeisti misionieriaus kokia nors įmantresne – verta.

5. Pokalbiai.

Galiausiai, viskas prasideda nuo pokalbių. Blogai, kai poroje nėra kalbama apie seksą. Taip, ne visada patys pirmi pokalbiai jaukūs. Tačiau geriau suprasti vienam kito poreikius – būtina.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: