Organizatorių archyvo nuotr.

Šiuolaikinis streetwear‘as – tai nuolat kintančių tendencijų rinkinys, kuris ne tik įtakoja mūsų išvaizdą, bet ir išreiškia mūsų tapatybę bei įsitikinimus. Vienas patikimiausių urbanistinio stiliaus elementų – aukšti inkariukai. Kultiniai modeliai pirmą kartą išpopuliarėjo devintajame dešimtmetyje tarp riedlenčių ir hiphopo subkultūrų, o dabar yra neatsiejama daugelio miesto derinių dalis. Į kokius projektus verta atkreipti ypatingą dėmesį? Patariame!

Aukšti inkariukai – universalus dalykas, kurį privalai turėti savo garderobe

Aukšti inkariukai neabejotinas privalomas elementas kiekvieno streetwear‘o gerbėjo garderobe. Patogi konstrukcija ir unikalus dizainas sukuria puikų derinį. Moteriški ir vyriški inkariukai su aukštu aulu yra universalūs, todėl juos galėsi avėti su daugybe skirtingų stilizacijų. Su aukštais kedais puikiai atrodys laisvi džinsai ir oversize džemperis, minkštas sportinis kostiumas, džinsiniai šortai ir crop top‘as, ar net sportinė suknelė ar ilgas sijonas.

Aukšti inkariukai – vyriški ir moteriški variantai su žinomu logotipu

Atėjo laikas atnaujinti savo avalynės kolekciją? Rinkis patikrintus prekės ženklus! Norėdamas garantuoti rafinuotą išvaizdą ir komfortą kiekviename žingsnyje – rinkis inkariukus, kurių dizainą vainikuoja atpažįstamas logotipas. Kasdienei veiklai puikiai tiks kultiniai Converse Chuck Taylor aukšti inkariukai, taip pat gerai žinomos Vans Etnies, Lacoste, Puma, Timberland ir DC kolekcijos. Be to, preciziškas apdirbimas ir kokybiškos medžiagos ne tik leis puikiai atrodyti bet kokioje situacijoje, bet ir garantuos puikią išvaizdą daugelį sezonų.

Perkelk savo stilizaciją į kitą lygį! Converse aukšti inkariukai – kokį modelį pasirinkti?

Kultiniu žvaigždės logotipu dekoruoti kedai yra neatsiejama streetwear‘o stiliaus dalis. Juodi Converse inkariukai iš Run Star Hike ir Run Star Motion kolekcijų yra puikus sprendimas originalaus dizaino gerbėjams. Neįprasta forma, originalus protektorius ir tamsus viršus puikiai tiks ir prie paprastų, ir į ekstravagantiškų derinių. Aukščiausio lygio streetwear‘o mylėtojams patiks ir Chuck Taylor All Star Lift aukšti kedai. Dėl pado platformos formos į miestą pažvelgsi iš naujos perspektyvos, o platus spalvų pasirinkimas leis puikiai derinti individualų stilių.

Laikui nepavaldus aukšti inkariukai riedlentininkų stiliaus mėgėjams

Kai kurie laikui nepavaldūs inkariukų modeliai yra Vans Sk8-Hi ir Vans Old Skool. Aukšti ir žemi dizainai su Jazz Stripe logotipu tikrai patrauks daugelio riedlenčių atmosferos įkvėptų stilių gerbėjų dėmesį. Sustiprinta konstrukcija kažkada buvo skirta apsaugoti pėdas atliekant įvairius triukus, o dabar taip pat sukuria idealų pagrindą daugeliui streetwear‘o aprangų. Juodi aukšti inkariukai iš šių kultinių serijų neabejotinai derės prie daugelio drabužių, kuriuos jau turi savo garderobe, tačiau jei nori savo stilizacijoms suteikti originalumo – rinkis modelį, papuoštą intriguojančia raštu.

Aukšti inkariukai – stilizacijų idėjos

Kaip derinti inkariukus? Jų universali išvaizda suteikia daugybę stilizacijų galimybių. Rinkis džinsinį derinį, kurį sudaro tiesūs džinsai ir oversizowe džinsinė striukė, arba rinkis patogų sportinio kostiumo komplektą. Ar mieliau nori derinti miesto stilių su moteriškais akcentais? Be problemų! Inkariukai puikiai atrodys prie megztos suknelės su gobtuvu arba aptemptu bodycon fasono sijonu ir trumpais marškinėliais. O jei mėgsti kasdien nešioti puošnius kasdieniškus derinius, inkariukai bus toks pat geras pasirinkimas. Balti marškinėliai, džinsinės kelnės ir oversize švarkas sukurs tobulą aprangą biure ar prie kavos su draugu.

Sizeer rasi geriausius aukštus inkariukus. Apžiūrėk platų pasiūlą online arba apsilankyk parduotuvėje ir išsirink streetwear‘ą sau.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: