Pixbay.com archyvo nuotr.

Reikalingi nauji ir kokybiški guminiai batai, kuriuos būtų patogu avėti? Pristatomi geriausi avalynės gamintojų pasiūlymai skirtingomis kainomis! Plačiame avalynės asortimente rasite tik kokybiškus batų pasiūlymus. Šie batai pagaminti iš itin atsparios ir nesitrinančios gumos, todėl yra ilgaamžiai, tvirti, lėtai dėvisi, jų nereikia dažnai keisti naujais. Skaitykite ir sužinokite daugiau apie geriausius guminės avalynės pasiūlymus.

Kokybiškos gamybos medžiagos

Kaip jau buvo minėta, batų guma susideda iš kokybiškų medžiagų, visa pas tiekėjus esanti avalynė atkeliauja tik iš profesionalių gamintojų. Metas būtų trumpai peržvelgti, kokios medžiagos naudojamos guminių batų gamyboje ir kuo jos tokios ypatingos:

  • PVC (vinilo polichloridas) – elastinga, tvirta medžiaga, apsauganti nuo drėgmės ir šalčio, pasižymi termoplastinėmis savybėmis;
  • EVA (etileno vinilacetatas) – neperšlampama polimerinė medžiaga, itin lengva, patogi ir praktiška, atspari įbrėžimams ir kitiems mechaniniams pažeidimams.

Dar didesniam patogumui guminiuose batuose yra išimamos kojinės, elastingi vidpadžiai, suteikiantys pėdoms dar daugiau patogumo ir apsaugantys jas nuo šalčio, drėgmės, temperatūros svyravimų, nepalankų aplinkos ir oro sąlygų. Su tokiais batais galima braidžioti po balas, vaikščioti po miškus ir kemsynus – guminė avalynė patikimai apsaugos nuo bet kokių nepalankių aplinkos veiksnių, su kuriais dažnai tenka susidurti mėgstantiems išsiruošti į žygius gamtoje.

Naujausi guminiai batai skirtingiems poreikiams! Išsirinkite iš plataus avalynės asortimento geromis kainomis.

Užsakymo Nr. KMC200099

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: