Pexels.com archyvo nuotr.

Kamuoja nemalonus dantenų kraujavimas? Naudojant modernias burnos ertmės priežiūros priemones šią problemą galima sumažinti arba net visiškai jos išvengti. Burnos irigatorius yra puikus sprendimas, padėsiantis pasirūpinti efektyvia priežiūra. Naudojant irigatorių, kruopščiai pašalinami mikrobai ir apnašos, kurie dažniausiai ir sukelia kraujavimą. Skaitykite toliau ir atraskite geriausius irigatorių pasiūlymus prieinama kaina!

Dantenų kraujavimą lemiantys veiksniai

Dėl ko kraujuoja dantenos? Viena iš priežasčių galėtų būti nepakankamai kruopšti burnos ertmės priežiūra, kadangi kraujavimas prasideda susikaupus per dideliam kiekiui mikrobų, kurių neišeina pašalinti. Kraujuoti dantenos gali ir dėl netinkamos mitybos, vitamino B12 trūkumo bei daugybės kitų priežasčių. Dantis svarbu valyti ne tik kruopščiai, bet ir atsargiai, atlikti lengvus judesius ir naudoti minkštą šepetėlį. 

Irigatorius nuo dantenų kraujavimo

Specialus dantenų kraujavimą stabdantis irigatorius yra specialiai sukurtas taip, kad pašalintų visas apnašas iš tarpdančių bei kitų sunkiai pasiekiamų vietų burnos ertmėje. Svarbu valyti ir liežuvį, nes ant jo kaupiasi labai daug apnašų. Minkšti irigatoriaus šepetėliai ir lengva vandens srovė padės išvengti valymo skausmo ir kraujavimo valant dantis. Naudojant irigatorių ilgainiui dantenos kraujuoti nustos ir dantų valymas vėl taps malonus procesas.

Dantenų kraujavimas daugiau nebekels vargo – galėsite jį pamiršti, nes Jūsų rankose patikima priemonė. Įsigykite burnos irigatorių geromis kainomis ir dantų priežiūra taps dar lengvesnė bei paprastesnė.

Užsakymo Nr. KMC2100003

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: