Organizatorių archyvo nuotr.

Nuo pat mažumės mane supa gėlės. Prisimenu vasarą ir nuostabų sodą, kuriame žydėjo daugybė gėlių, augo įvairiausi medžiai, įvairiausi krūmai taip pat stebino mane ne tik savo žiedais, bet ir lapų spalvomis. Kur tik pažvelgsi, visur kažkas auga, žydi, kvepia. Visą dieną galėdavau vaikštinėti sode, nes nuolatos vykdavo kažkas įdomaus. Vieni augalai gražiausi ryte, kiti skleidžia nepaprastą kvapą vakare. Labiausiai įstrigęs augalas buvo rožė. Ji buvo nepaprasta, tai buvo didžiulė vijoklinė rožė, užstelbusi dalį mūsų namo. Žiedai viliojo savo dydžiu ir raudona spalva. Man, mažai mergaitei, tai buvo lyg pasaka.

Žalia pieva, žiedlapiai po kojom, o abrikosų žydėjimas iš vis svaigino mano mažą galvelę. Kažkada pagalvojau, kur ta pradžia, kad dabar taip myliu gėles. Taigi, viso to pradžia buvo mano vaikystės namai. Net kai pareidavau namo, kambariuose grakščiai ir labai jaukiai augo kambarinės gėlės. Labiausiai įstrigusi mano atmintyje didžiulė, apvaliais lapais augusi palmė. Ir visos, kad ir pačios paprasčiausios gėlės augo labai gražios, nes buvo auginamos su didžiule meile ir rūpesčiu. Taigi, visko pradžia buvo mano Mama, kuri be proto mylėjo ir vis dar nenustoja mylėti gėlių. Taip ir prasidėjo mano kelionė į augalų pasaulį.

Pradėjau domėtis, skaityti, ieškoti atsakymų į man rūpimus klausimus, kad galėčiau prižiūrėti gėles namuose ar įvairiausius augalus sode. Dabar mano didžiausia aistra ir meilė yra gyvų gėlių puokštės. Koks džiaugsmas ir laimė yra jas kurti, dovanoti ir stebinti žmones. Kokias nuostabias ir nepaprastai gražias emocijas suteikia gėlės. Tačiau, kad sukurti emociją, nepakanka tiesiog gėlių. Pirmiausia reikalinga, kad gėlės būtų gražios ir šviežios. Kad kiekvienas žiedo lapelis būtų išvaizdus.

Norint sukurti emociją turime nusimanyti apie gėlių derinimą, spalvas, gėlių paruošimą prieš rišant puokštę. Ir dar vienas be galo svarbus dalykas yra gėlių puokštės pakavimas, tai taip pat labai svarbu. Kiekvienas pakavimo milimetras yra kelias į emociją. O kur dar pačių pradžia, kai reikia išsirinkti visas gėles būsimai puokštei! Ir tai tik pasakojau apie paprastą puokštę. Pagalvokite, kiek darbo ir jėgų reikia sukurti gėlių puokštę nuotakai. Štai kaip gimsta gražiausios gėlėtos emocijos! Tas nuostabiausias džiaugsmas kai gali kažkam jį suteikti, ar iš kažko gauti! Ir jei puokštė kuriama kruopščiai ir nuoširdžiai, ja džiaugsitės ilgai.

Gyvenimas gėlių apsuptyje tai kažkas nepaprasto ir nuostabaus. Visai neseniai tai buvo tik svajonė, vėliau pomėgis, kol galiausiai tapo tuo, kuo galiu pasidalinti su Jumis. Myliu gėles, todėl kurdama gėlių puokštes, kuriu grožį, jaukumą ir nuostabią nuotaiką Jūsų šventei, namams ar darbo aplinkai papuošti. Esu laiminga kai klientai pamato mano kurtas gėlių puokštes. Jų akys nušvinta, džiaugiuosi galėdama suteikti pačias geriausias emocijas. Nuolatos ieškau ir siekiu tobulybės. Domiuosi naujovėmis, nes siekiu tik geriausio rezultato, visada noriu, kad mano gėlių puokštės atitiktų tik pačią aukščiausią kokybę. Kiek daug gėrio gali suteikti gėlės, kiek daug žodžių gali pasakyti jų net neištariant. Ačiū, Myliu, Atleisk.. Ir jei tik mokėsime teisingai pasirinki, kokias gėles dovanoti, kaip teisingai jas įteikti, kokį skaičių gėlių pasirinkti ir panašiai, galėsime jų dėka pasakyti labai daug, bei išreikšti savo tikriausius jausmus. Džiaukimės ir lepinkime vieni kitus, o kartais ir save, pačiomis gražiausiomis gėlėmis! Juk gėles dovanoti nereikia ieškoti ar laukti progos, būkime laimingi kiekvieną dieną.

Užsakymo Nr. KMC210132

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: