Organizatorių archyvo nuotr.

Karantino apribojimai smarkiai pakoregavo daugumos vartotojų įpročius: įvairiomis paslaugomis pradėta naudotis nuotoliniu būdu, o apsipirkimas internetu įgijo kur kas didesnį populiarumą. Gėles pristatantys kurjeriai taip pat pastebėjo, kad užsakymų srautai tapo gerokai didesni, ir tai tikrai nekelia nuostabos: dėl galiojančių draudimų nėra galimybės patiems nuvykti pas artimuosius ir juos pasveikinti svarbiomis progomis. Nors gėlių pristatymas į namus mūsų šalyje tikrai nėra naujiena, tačiau karantino metu šios paslaugos sulaukė dar didesnio susidomėjimo.

Wowflowers.lt floristai pateikia esamas tendencijas ir esminius dalykus, kurie keitėsi gėlių versle karantino metu.

Kokiomis progomis dažniausiai užsakomos gėlės?

Gėles įprasta dovanoti gimtadienio proga, Moters dieną, Valentino dienos proga, ir t.t., tačiau tenka pastebėti, kad gėlės vis dažniau užsakomos ir be jokios progos. Gėlių kurjeris pasirinktas gėles neretai pristato į ofisą ar į kitą vietą: kartais tiesiog norisi pakelti brangiam žmogui nuotaiką ir motyvuoti judėti į priekį. Karantino laikotarpis daugumai mūsų tikrai nėra lengvas, todėl toks artimo žmogaus gestas tikrai gali praskaidrinti kasdienybę.

Kokios gėlės šiuo metu yra pačios populiariausios?

Kaip ir anksčiau, populiarumo viršūnėje puikuojasi raudonos rožės, kuriomis norima išreikšti meilę ar susižavėjimą. Taip pat populiarios tulpės, gerberos, bijūnai, saulėgrąžos, ir t.t. Dovanojamos ne tik įprastos puokštės, bet taip pat ir gėlės dėžutėje, kurios visuomet atrodo labai įspūdingai. Dėžutėse gali būti komponuojamos skirtingų rūšių arba vienos rūšies gėlės – bet kuriuo atveju kompozicija tikrai kelia nuostabą.

Miegančios gėlės sulaukia ypatingai didelio susidomėjimo

Nors įprasta manyti, kad natūralios gėlės džiugina pernelyg trumpą laiką, tačiau tai – ne visai tiesa. Vis labiau populiarėja specialia technologija „užšaldytos“ gėlės, kurios išsilaiko nuo kelerių mėnesių iki kelerių metų. Nors populiariausios yra miegančios rožės, tačiau taip pat galima rinktis ir kitų rūšių gėles, kurios tikrai maloniai nustebins ir savo grožiu dar ilgai džiugins akį. Tokios gėlės nereikalauja ypatingos priežiūros, todėl tai gali būti puiki vazoninių gėlių alternatyva.

Užsakymą galima pateikti vos per kelias minutes

Gėlių užsakymui internetu įprastai prireikia ne daugiau nei kelių minučių: tereikia pasirinkti Vilniuje, Kaune ar kitame mieste veikiančią gėlių pristatymo bendrovę, rasti dominančias gėles bei apmokėti užsakymą. Jei internetinėje svetainėje nepavyktų išsirinkti patinkančios puokštės, tikrai neverta nusiminti: susisiekę nurodytais kontaktais galėsite papasakoti, kaip turėtų atrodyti paruošta puokštė, o tuomet, jei turite pavyzdinę nuotrauką, ją galite nusiųsti elektroniniu paštu.

Kiek gali kainuoti gėlių pristatymas?

Gėlių puokštėms dažniausiai nusprendžiama skirti kelias dešimtis eurų, o miegančių rožių kaina gali labai varijuoti: tai priklauso nuo žiedo dydžio, gėlių skaičiaus, ir t.t. Internetinėje svetainėje visuomet galima rasti informacijos apie pavienių gėlių ir sukomponuotų puokščių kainas, o tuomet, jei gėlių bus pasirenkama už tam tikrą pinigų sumą, pristatymo paslauga gali nieko nekainuoti.

Užsakymo Nr. KMC220020

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: