Organizatorių archyvo nuotr.

Kad ir kokie apribojimai dėl naujojo viruso būtų nustatyti, galime būti tikri – vistiek rasime vietų, kur norėsime nueiti. O, jeigu jau eisime, tai ir avalynės prireiks. Na, o, kokia ji turėtų būti šiais metais? Kviečiame susipažinti su svarbiausiomis tendencijomis.

Ne paslaptis, kad praėjusį sezoną buvo labai populiarūs batai, dekoruoti įvairiais metaliniais akcentais, elementais – sagtimis, grandinėlėmis, grandimis. Belieka tik pridurti, kad ši tendencija išliks populiaria ir šiais metais. Taigi, jei praėjusiais metais įsigijote batus, dekoruotus bent vienu iš šių elementų, galite būti tikri – šios avalynės tikrai neverta nei atsisakyti, nei išmesti. Verčiau įsigykite vieną kitą naują rudeninį drabužį ir skubėkite mintyse kurti naujus derinius. Na, o, jei dar tik norėtumėte tokių batų įsigyti, tai verta užsukti https://pigu.lt/lt/apranga-avalyne-galanterija. čia sau tinkančius batus ras kiekvienas.

Ne paslaptis, kad masyvi avalynė daugeliui siejasi su rudeniu, juk rodosi, dideliais batais yra kur kas saugiau bei jaukiau žengti per rudenio balas. Ir iš tiesų – ši tendencija grįš šį rudenį. Tad, jei tolimiausiame drabužinės kampe slepiasi pora gigantiškų rudeniškų batų, akivaizdu, jie yra geriausias jūsų pasirinkimas.

Kad ruduo yra spalvų metas, su tuo nedrįsta ginčytis niekas – medžių lapai nusidažo pačiomis įvairiausiomis spalvomis. Belieka tik pridurti, kad šį kartą kuo daugiau spalvų turėtų būti matoma ir jūsų avalynė. Taigi, drąsiai rinkitės spalvotą avalynę – oranžinę, raudoną, geltoną, žaliavą, mėlyną. Maža to, toks pasirinkimas yra labai naudingas ir dėl vienos priežasties. Nemaža dalis žmonių sako, kad ruduo jiems liūdesio ir savotiško nuovargio metas. Tad ryškios spalvos ir yra kaip tik tai, ko reikia, kad optimizmo būtų daugiau.

Dar vienas sprendimas, kuriuo taip pat neteks nusivilti šį rudenį, yra batai aukštomis platformomis. Visų pirma, tokie batai bus labai madingi. Tačiau, ko gero, dar labiau už tai žavi praktiškumas – avint tokius batus, bus ypač patogu šuoliuoti per rudenio balas.

Na, o kas pasakytina apie sportinius batelius? Juk ne paslaptis, kad dauguma žmonių tiesiog dievina šią avalynę ir tikrai nėra pasiruošę jos atsisakyti. Na, o to daryti ir nereikės – sportiniai bateliai taip pat bus madingi šį rudenį. Tik dėmesį verta atkreipti į tai, kad reikėtų pirmenybę teikti minimalistiniam dizainui.

Dirželiai – dažnai sutinkama avalynės detalė. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad šį rudenį bus populiarūs batai su dirželiais. Pastarieji gali būti ypač įvairūs – skirtingų spalvų, pločių, tekstūrų.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad, kas jau kas, tačiau rudeniški aulinukai turi milijonines gerbėjų armijas visame pasaulyje. O, ar galėtų būti kitaip? Juk jie – kaip senas geras draugas – galima jais pasitikėti, niekada nenuvils. Tad, jei ir jūs esate vienas iš šių avalynės mylėtojų, galite būti tikri – jiems šį rudenį taip pat degs žalia šviesa ir labai ryški.

Ruduo jau visa netrukus, tad pats metas pradėti ruošis jam dabar. Vienas svarbiausių darbų, kurį verta atlikti, tai pasitikrinti, ar tikrai turite šiam metų laikui reikalingos avalynės. Kokią pirkti ir kam teikti pirmenybę jau žinote, na, o tai https://pigu.lt/lt/apranga-avalyne-galanterija yra geras pasirinkimas kiekvienam, kuris vis dar nori suspėti įsigyti naujų batų. Tiesa, čia rasite ne tik puikios avalynės, bet ir daug vertingų patarimų, kaip išsirinkti tinkamiausius batus, kaip juos prižiūrėti, prie ko derinti ir t.t. Tad linkime gero apsipirkimo.

Užsakymo Nr. KMC200099

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: