Organizatorių archyvo nuotr.

Juodojo penktadienio laukiama likus keliems mėnesiams iki jo, tačiau stebėtinai lengva pamiršti, kada tiksliai jis prasideda. Taigi, kada yra juodasis penktadienis? Pažvelkime atidžiau ir sužinokime, kaip galite pasiruošti šiam masiniam apsipirkimo renginiui ir jo skaitmeniniam atitikmeniui – kibernetiniam pirmadieniui.

Juodojo penktadienio data

Juodasis penktadienis – tai diena, einanti iškart po JAV Padėkos dienos šventės, kuri švenčiama ketvirtąjį lapkričio ketvirtadienį. Todėl tiksli data kasmet keičiasi. 2023 m. Padėkos diena bus lapkričio 23 d., o Juodasis penktadienis – lapkričio 24 d.

Kibernetinio pirmadienio data

Juodojo penktadienio, kaip ir Kibernetinio pirmadienio, ištakos glūdi amerikietiškose tradicijose. Kibernetinis pirmadienis, visada rengiamas pirmąjį pirmadienį po Padėkos dienos, šiemet bus lapkričio 27 d. Kibernetinis pirmadienis – tai daugiausia apsipirkimo internetu renginys, todėl jums nereikia rūpintis parduotuvių darbo laiku – nuo vidurnakčio galite apsipirkti patogiai įsitaisę namuose.

Kodėl verta žinoti datas iš anksto

Žinodami tikslias Juodojo penktadienio ir Kibernetinio pirmadienio datas galite įgyti strateginį pranašumą. Parduotuvės ir interneto platformos dažnai apie savo pasiūlymus prašo pranešti likus kelioms savaitėms iki jų. Kalendoriuje pasižymėję datas galėsite atitinkamai planuoti, apžiūrėti geriausius pasiūlymus ir galbūt net pradėti šventinį apsipirkimą.

Regioniniai skirtumai

Nors juodasis penktadienis ir kibernetinis pirmadienis atsirado Jungtinėse Valstijose, jie tapo pasauliniu reiškiniu. Tačiau datos gali būti šiek tiek pakeistos dėl regioninių švenčių ar kitų vietinių veiksnių. Visada dar kartą patikrinkite vietinius šaltinius, pavyzdžiui, Varle.lt Juodojo penktadienio ir Kibernetinio pirmadienio skiltis, kad gautumėte tiksliausią informaciją.

Juodasis penktadienis ar kibernetinis pirmadienis?

Pastaraisiais metais pirkėjai dažnai klausdavo, kurią iš šių dviejų dienų siūlomi geresni pasiūlymai. Atsakymas priklauso nuo to, ką norite įsigyti. Didelės apimties elektronikos ar prietaisų pirkėjams “Juodasis penktadienis” paprastai siūlo geresnius pasiūlymus parduotuvėse. Kita vertus, jei norite įsigyti nišinių prekių ar mados prekių, kibernetinis pirmadienis gali būti naudingesnis internetu.

Parduotuvės su geriausiomis nuolaidomis

Kai kalbama apie geriausių pasiūlymų ir nuolaidų paiešką per Juodąjį penktadienį ir Kibernetinį pirmadienį, Varle.lt tampa geriausiu sumanių pirkėjų pasirinkimu. Šioje platformoje ne tik pateikiamas platus įvairių kategorijų produktų asortimentas, bet ir siūlomi neprilygstami pasiūlymai, kurių nenorėsite praleisti. Nesvarbu, ar renkatės elektronikos, buitinės technikos, ar kitas plataus vartojimo prekes, Varle.lt yra platforma, kurioje rasite išskirtinių pasiūlymų. Svetainė reguliariai atnaujina Juodojo penktadienio ir Kibernetinio pirmadienio skiltis, taip užtikrindama, kad turėsite naujausią informaciją ir galėsite priimti pagrįstus apsipirkimo sprendimus. Juodojo penktadienio pasiūlymus galite rasti čia – https://www.varle.lt/black-friday/

Išvada

Dabar, kai žinote tikslias 2023 m. Juodojo penktadienio ir Kibernetinio pirmadienio datas, galite pradėti ruoštis apsipirkimo beprotybei, kuri tikrai kils. Pasižymėkite kalendoriuose lapkričio 24 ir 27 d. ir pradėkite planuoti. Žinodami datas iš anksto, galėsite strategiškai apsipirkti – galėsite iš anksto paskirstyti lėšas, sudaryti pageidavimų sąrašus ir ieškoti pasiūlymų. Abi dienos skirtos ne tik spontaniškiems pirkiniams, bet ir protingam apsipirkimui. Išpardavimas apima daugybę kategorijų – nuo prietaisų ir įtaisų iki mados ir namų apyvokos prekių. Todėl labai svarbu gerai pasiruošti, kad galėtumėte kuo geriau pasinaudoti šiais apsipirkimo renginiais. Stebėkite patikimus šaltinius, tokius kaip Varle.lt, kad gautumėte naujausią informaciją apie naujausius pasiūlymus ir nuolaidas.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: