Organizatorių archyvo nuotr.

Be vandens negali išsiversti nei žmonės, nei augmenija. Ypač tai aktualu gyvenant užmiestyje arba turint sodybinį sklypą. Kad namuose nekiltų jokių nesklandumų dėl vandens tiekimo, į pagalbą visada ateis vandens siurblys. Tik prieš pasirenkant šį prietaisą būtina žinoti, kam jis bus reikalingas: ar juo siurbsite vandenį iš šulinio, ar siurblys bus statomas sausoje patalpoje, ar bus panardintas į vandenį.

Kam pasitarnauja panardinamas vandens siurblys?

Panardinamas vandens siurblys yra naudojamas vandeniui pumpuoti iš tvenkinio, rezervuaro ar upės. Juo galima išpumpuoti arba perpumpuoti vandenį iš plaukimo baseino ar kokios nors kitos talpos. Jie tinka ir švariam, ir smarkiai užterštam vandeniui pumpuoti. Šio tipo siurbliai būna skirtingo galingumo, triukšmingumo bei numatyti tam tikriems gyliams. Pagal šiuos duomenis ir pasirenkamas reikiamas vandens siurblys.

Kas žinoma apie sodo siurblius ar hidroforus?

Apie sodo siurblius tiek galima pasakyti, jų iš šulinio, tvenkinio ar cisternos pumpuojamas vanduo naudojamas gėlėms, vejoms arba sodo augmenijai laistyti. Jų dėka galima sode per karštą vasarą įsirengti kažką panašaus į dušą. Šiuo siurbliu galima pumpuoti skaidrų vandenį didelio slėgio sąlygomis ir dideliu atstumu.

Yra dar vienas vandens siurblio tipas – tai hidroforo siurblys. Šio tipo siurblių esama dviejų rūšių – tai vandens siurblys su hidroforu, arba vandens siurblys, skirtas hidroforui. Pirmasis pakelia vandens slėgį, todėl jis sklandžiai paduodamas iš šulinio. O kitos rūšies vandens siurblys yra tvirtinamas prie tam tikros talpos hidroforo. Prieš rinkdamiesi hidroforą, atkreipkite dėmesį į tai, kokiam vandeniui jis yra skirtas pumpuoti, nes tasai prietaisas, kuris skirtas gėlam vandeniui pumpuoti, jokiu būdu netinka drumzlino vandens pumpavimui.

Kokių dar esama vandens siurblių?

Dar yra fekaliniai siurbliai, kurie skirti kanalizacijos teršalams iš jų talpų tuštinti. O drenažiniai siurbliai, kurie pritaikyti švaraus vandens pašalinimui iš baseino, rūsio ar garažo. Nuotekų siurbliai yra skirti naudotis nuosavų namų savininkams. Jeigu jums savo namų valdoms prireikė vienokio ar kitokio vandens siurblio, neabejodami kreipkitės į internetinę parduotuvę adresu: https://www.aleina.lt/242-vandens-siurbliai-ir-zarnos

Užsakymo Nr. KMC220049

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: