Organizatorių archyvo nuotr.

Atėjus pandemijai ir užsidarius prekybos centrams ir kitoms stacionarioms parduotuvėms, pasikeitė žmonių pirkimo įpročiai, kadangi visas procesas persikėlė į interneto platybes. Karantinas tapo galimybe ne vienam verslui perkelti savo prekybą į elektronines parduotuves ir taip pasiekti dar didesnį ratą žmonių. Nors internetu dažniausiai apsipirkti ir virtualiai po parduotuves naršyti mėgsta moterys, ne išimtis šiuo metu ir vyrai, kuriems reikalingų rūbų taip pat tenka ieškoti internete. Papasakosime, kaip teisingai pasirinkti vyriškus džinsus internetu.

Vyrai, lygiai taip pat kaip ir moterys, besirinkdami rūbus nori, kad jie atrodytų tarsi specialiai jam pagaminti ir puikiai tiktų tiek prie kūno sudėjimo, tiek prie asmeninio stiliaus. Būtent todėl, prieš įsigyjant džinsus labai svarbu išsirinkti tinkamą ir patogų modelį. Slim fit, regular, skinny ir cargo yra populiariausi vyriškų džinsų modeliai, tačiau kaip žinoti, kuris tinkamiausias? Jeigu esate liekno kūno sudėjimo, puikiai tiks slim fit džinsai. Tai vamzdelio formos džinsai siauromis ir tiesiomis klešnėmis bei normalaus aukščio liemeniu. Skinny tipo džinsai yra labiau aptempti, siaurėjančiomis klešnėmis ir dažniausiai žemesniu liemeniu. Regular yra įprastas džinsų modelis, kurį vyrai dažniausiai ir renkasi, kadangi su jais – patogu, nėra per daug varžomi judesiai, todėl galima jaustis laisvai. Cargo modelis yra visiškai laisvo ir neįpareigojančio stiliaus, kuris šiuo metu po truputį populiarėja, kadangi vyrai drabužiuose ieško patogumo. Taip pat toks modelis tinkamas ir stambesnio kūno sudėjimo vyrams.

Išsirinkus tinkamą modelį, reikia apsispręsti ir dėl spalvos. Vyriški džinsai internetu yra mėlynos, baltos ir pilkos spalvų. Visgi, reikia nepamiršti, kad spalvos pasirinkimas yra nemažiau svarbus už modelio pasirinkimą. Atitinkama spalva turi derėti prie kitų, jūsų spintoje esančių rūbų, tačiau tuo pačiu ir turite įvertinti, kaip dažnai nešiosite džinsus ir kur su jais eisite, kadangi, pavyzdžiui, balta spalva yra mažiau praktiška, greičiau tepasi, taigi tikėtina, kad po vieno dėvėjimo juos turėsite skalbti. Vis dėlto balta spalva taip pat yra puikiai tinkama vasarai, kadangi su tokiais džinsais nebus taip karšta, kaip su mėlynais ar pilkais. Tuo metu mėlyni džinsai – patvaresni, mažiau teplūs, taigi ir kels mažiau rūpesčių. Renkantis kokybiškus ir brangesnius džinsus, labai svarbu apsvarstyti šį aspektą, kad priimtumėte teisingą sprendimą ir gerai pasirinktumėte.

Dabar, nenumaldomai artėjant vasarai, elektroninėse parduotuvėse galite rasti ir vasaros kolekciją, kuri papildys jūsų spintą naujomis spalvomis ir drabužiais, kurie leis šiltąjį sezoną jaustis ne tik patogiai, tačiau ir gražiai bei atrodyti stilingai.

Svarbiausia, renkantis vyriškus džinsus internetu, išsirinkti tokį modelį ir dizainą, su kuriuo pats jaustumėtės gerai ir patogiai, kadangi šiomis dienomis džinsai yra vienas populiariausių ir reikalingiausių spintoje turėti drabužių.

Užsakymo Nr. KMC210087

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: