Organizatorių archyvo nuotr.

Kaip įvertinti įtempiamų lubų kainą. Kiekvienas, kuris domisi įtempiamų lubų kainomis sutiks, kad vien tik medžiagos luboms sukurti turi savo kainą. Tačiau pradėjus įgyvendinti įtempiamų lubų montavimo darbus kainos pradeda keistis į didžiąją pusę. Štai kodėl dėl įtempiamų lubų naudinga kreiptis į savo darbą išmanančius ir ilgametę patirtį turinčius Lubumenas.lt meistrus.

Kaip įvertinti įtempiamų lubų kainą

Akivaizdu, kad kiekvienas pardavėjas ir montuotojas turi nusistatęs savo įtempiamų lubų kainas. Tai priklauso nuo naudojamų medžiagų, kurios bus panaudojamos ir darbų sudėtingumo. Kiekvienas papildomas veiksmas kelia kainą. Tačiau įtempiamos lubos kaina Lubumenas.lt specialistų dėka yra itin konkurencingos tiek Vilniuje, tiek Kauno mieste. Tad ieškantiems geriausio kokybės bei kainos santykio įtempiamoms luboms, šie specialistai gali pasiūlyti tai ko atsisakyti nesugebėsite – pasiūlymas patrauklia kaina.

Kodėl įtempiamos lubos?

Lubumenas.lt specialistai sutiko pasidalinti praktine patirtimi ir statistika, kuri klientams leidžia apsispręsti greičiau. Visų pirma, nesvarbu kurioje erdvėje norite užsakyti lubų apdailą, buto virtuvėje, svetainėje, miegamojo kambaryje ar komercinių patalpų erdvėse, įtempiamos lubos gali tapti pagrindiniu ir ko gero geriausiu Jūsų pasirinkimu. Kodėl? Atsakymas labai paprastas. Daugelis įtempiamas lubas siūlančių specialistų pateikia savo kainas, kurias galima palyginti su kitais pasiūlymais. Svarbu žinoti, kad remiantis profesionalių Lubumenas.lt specialistų statistika, apie 70 procentų vartotojų renkasi įtempiamas lubas. Taip, Lietuvos rinkoje apdailos medžiagų ir galimybių yra nemažai, tačiau praktika rodo, kad įtempiamų lubų praktiški sprendimai ir keliskart mažesnės kainos. Vien kainų palyginimas su gipsinėmis lubomis vartotojų dėmesį grąžina į įtempiamų lubų pasirinkimą. Pavyzdžiui, jei gipsinių lubų 10 m/2 siekia netoli 400 eurų, tai įtempiamos lubos kainuos vos apie 100. Tad kam išlaidauti, jei įtempiamų lubų dėka galima sutaupyti ženkliai.

Įtempiamų lubų privalumai

Ieškantiems įtemptų lubų privalumų Lubumenas.lt pardavimo specialistai jų gali pateikti nemažai. Ir toks šių lubų gyrimas nėra paremtas tik noru parduoti daugiau. Žvelgiama praktiškai, todėl ne veltui apie 70% renkasi tai kas praktiška ir pigiau – įtempiamas lubas.

  • Nesudėtingas ir greitas įtempiamų lubų montavimas. Užtrunka iki 2 dienų;

  • Po darbų nereikia rūpintis papildoma erdvių švara;

  • Didelis galimybių pasirinkimas interjerui: spalvos, raštai, fotonuotraukos bei kitos galimybės derinant;

  • Įtemptos lubos nepritraukia dulkių, todėl jų priežiūra yra itin patogi ir paprasta;

  • Lygios lubos nepalieka abejingų, štai kodėl daugelis renkasi tai kas geriausia;

  • Lygiomis įtempiamomis lubomis galima paslėpti trūkumus neinvestuojant į brangų jų šalinimą;

  • 3 ar net keturis kartus mažesnės įtempiamų lubų kainos abejingų nepalieka. Likusias lėšas galima investuoti į kitų interjero erdvių apdailą.

Taigi, ieškantiems priimtinos kainos įtempiamoms luboms verta savo dėmesį atkreipti į Lubumenas.lt specialistus bei jų kontaktus. Sulauksite pasiūlymo ir mažesnės kainos, todėl nesudėtingai pasirinksite tai kas Jums geriausia.

Užsakymo Nr. KMC220129

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: