Organizatorių archyvo nuotr.

Ar bandote pasirinkti tinkamą šunų maistą savo šuniui? Tinkama mityba yra vienas iš pagrindinių šunų poreikių. Tinkama mityba yra vienas geriausių būdų išlaikyti savo šunį sveiką. Galimi tūkstančiai šunų maisto variantų, todėl pasirinkti tinkamą šunų maistą gali būti sunku. Veterinarų, veisėjų, dresuotojų ir kitų šunų savininkų nuomonės apie šunų mitybą skiriasi. Esmė ta, kad net ekspertai ne visada sutaria dėl geriausio šunų maisto tipo. Taip yra iš dalies todėl, kad nėra vieno atsakymo.

Galų gale jūs turite nuspręsti, koks maistas geriausiai tinka jūsų šuniui. Turėsite atsižvelgti į tokius dalykus kaip maisto rūšis, ingredientų kokybė ir kaina, kad atitiktų jūsų biudžetą. Atlikite daug tyrimų, kad galėtumėte priimti pagrįstą sprendimą dėl savo šuns dietos. Internete yra daug informacijos apie šunų mitybą. Būkite atsargūs vadovaudamiesi patarimais internete, nes ne visa informacija, kurią rasite, bus patikima. Kai kurios svetainės yra patikimesnės nei kitos. Tačiau jūsų veterinarijos gydytojas visada yra geriausias šaltinis. Jei vis dar turite klausimų dėl šuns maitinimo, galite paprašyti siuntimo pas veterinarijos mitybos specialistą.

Apskritai, komercinio šunų maisto pasirinkimas susideda iš šių kategorijų: Holistinės / natūralios komercinės dietos. Receptinės veterinarinės dietos. Aukščiausios kokybės šunų maistas. Ekonomika / Bendras šunų maistas. Viso maisto virtos dietos. Žalias maistas / BARF dietos. Dauguma komercinių dietų paprastai yra šlapios arba sausos. Kai kurie taip pat yra dehidratuoti, į kuriuos prieš maitinimą įpilama vandens. Nuspręskite, kuri kategorija geriausiai tinka jūsų šuniui, tada pradėkite tyrinėti maisto bendroves. Norėdami palyginti maisto produktus, apsilankykite DogFoodAdvisor.com. Nepamirškite paprašyti veterinarijos gydytojo patarimo. Kai kurie žmonės nori visiškai vengti komercinių dietų ir gaminti savo šunų maistą namuose. Dėl šunų maisto atšaukimo kai kurie žmonės bijojo šerti komerciniu šunų ėdalu, nepaisant jo kokybės. Tačiau norint, kad jūsų šuns ėdalas būtų paruoštas nuo nulio, jis turi būti pilnas ir subalansuotas. Norėdami gauti informacijos apie savo naminių gyvūnų mitybą ar koks sausas maistas šunims geriausiai tinkamas, pasikonsultuokite apie tai su veterinarijos gydytoju.

Užsakymo Nr. KMC220110

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: