Organizatorių archyvo nuotr.

Liaudies išmintis byloja, kad šiluma kaulų nelaužo. Patikėkite, kaulų taip pat nelaužo ir kokybiškas bei patogus čiužinys. Sutiksite, kad tik tinkamai pailsėjęs ir išsimiegojęs žmogus yra kupinas energijos, spinduliuoja puikia nuotaika ir nesiskundžia jokiais negalavimais. Tad tam, kad kasdien jus lydėtų geriausios emocijos, būtumėte žvalūs, laimingi ir gerai išsimiegoję pirmiausia turite įsigyti jums labiausiai tinkantį čiužinį. Kaip išsirinkti tinkamiausią? Kas apskritai yra svarbu renkantis čiužinį? Netrukus rasite visus atsakymus į šiuos klausimus ir viliamės, jog tai bus pirmas žingsnis link kokybiško ir komfortiško jūsų miego. 

Išsiaiškinkite, iš ko pagamintas

  Čiužinių pasiūla rinkoje – itin didelė. Ir tai visai nestebina, nes visų miego poreikiai yra skirtingi, tad ir skirtingų medžiagų čiužiniai atlieka skirtingas funkcijas. Taigi prieš renkantis čiužinį pirmiausia turėtumėte išsiaiškinti, iš ko pagamintas čiužinys ir ar jis tikrai atitiks jūsų poreikius bei pateisins lūkesčius. Reikėtų pažymėti, kad čiužiniai gali būti: spyruokliniai, putų poliuretano, viskoelastiniai ir lateksiniai. Galima išskirti, jog vieni populiariausių ir daugelio itin pamėgti čiužiniai yra pagaminti iš putų poliuretano. Kodėl putų poliuretano čiužiniai? Todėl, jog šie čiužiniai yra itin tvirti, tačiau kartu ir elastingi bei puikiai prisitaikantys prie kūno linkių. Be to, putų poliuretano čiužiniai yra pralaidūs orui, tad ne tik patogus, bet ir sveikas miegas – garantuotas. Domina kokybiški ir komfortiški putų poliuretano čiužiniai? Gausaus šių čiužinių pasirinkimo ieškokite hilding.lt/produkto-kategorija/spyruokliniai-ciuziniai, kur sau tinkamo čiužinio nerasti tiesiog neįmanoma, nes būtent čia prasideda kelias link gero bei patogaus miego.

Įvertinkite čiužinio kietumą

  Renkantis čiužinį svarbu žinoti ne tik tai, iš kokių medžiagų jis pagamintas, bet ir tai, kokio kietumo yra čiužinys. Čiužiniai gali būti: kieti, vidutinio kietumo ir minkšti. Vienas teisingiausių pasirinkimų būtų kietas čiužinys. Kodėl? Todėl, kad kieti čiužiniai idealiai tinka žmonėms, kurie nori ne tik gerai išsimiegoti, bet ir rūpinasi savo sveikata. Reikėtų pastebėti, kad kieti čiužiniai yra puiki prevencija prieš įvairius nugaros skausmus ir jie ypatingai naudingi kūdikiams bei vaikams, nes apsaugo stuburą nuo įvairių deformacijų. Dar svarbu pabrėžti, kad kieti ar vidutinio kietumo čiužiniai suteikia nugarai itin tvirtą atramą, tačiau jos neapsunkina ir leidžia jai pailsėti. Norint įsigyti kietą čiužinį, kuris ne tik užtikrins gerą miegą, bet ir gerą sveikatą reikėtų rinktis putų poliuretano čiužinį iš hilding.lt. Čia esantys putų poliuretano čiužiniai garantuoja tai, kad miego metu stuburas bus taisyklingoje padėtyje, todėl ant tokio čiužinio rekomenduojama miegoti ne tik suaugusiems, bet ir vaikams bei jaunuoliams. 

Galvokite praktiškai

  Siekiant, kad čiužinys išties pateisintų visus jūsų lūkesčius reikia pagalvoti ne tik apie miego kokybę, bet ir apie praktinę pusę. Tad renkantis čiužinį atkreipkite dėmesį į tai, iš kokios medžiagos pagamintas čiužinio užvalkalas, ar jis lengvai nuimamas ir paprastai skalbiamas. Kodėl šie dalykai svarbūs? Todėl, kad švari miego aplinka – teisinga miego aplinka. O jūsų miego aplinka tikrai bus teisingai paruošta jei užsuksite į Hilding.lt, kur esančių čiužinių užvalkalai pasižymi itin stipriomis antibakterinėmis savybėmis, neleidžia atsirasti pelėsiui ir grybeliui bei apsaugo nuo dulkių erkučių. Saugu, švaru, kokybiška  – reikia tik įsigyti, įsitaisyti ir gerai išsimiegoti.

Užsakymo Nr. KMC210205

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: