Kas yra padėklas? Tai krovinių gabenimui ir sandėliavimui praverčianti priemonė. Jų esama medinių ir plastikinių. Iš praktinės pusės vertinant, plastiko padėklai yra patogesni už medinius, kadangi smarkiai sumažina jų panaudos išlaidas, nes yra pagaminti ne iš brangios medienos, o iš nebrangios medžiagos, todėl kainuoja pigiau. Kita vertus, jų garantinis laikotarpis siekia dešimt metų, vos ne trigubai ilgiau nei ištarnauja mediniai padėklai.

Kokiomis išskirtinėmis vertybėmis pasižymi plastikiniai padėklai?

Plastikiniai padėklai yra neišpasakytai patvarūs ir higieniški, visiškai atsparūs vandeniui ir bet kokiam išorinės aplinkos poveikiui. Be to, dėl jų lengvumo šie padėklai padidina pervežamų prekių kiekį. Jais pervežant prekes nereikalingas sertifikatas įrodantis, jog padėklas tikrai yra tinkamai apdorotas cheminėmis medžiagomis nuo parazitinių kenkėjų, ko reikalaujama iš medinių padėklų savininkų.

Jų paviršius nėra slidus, todėl ant jų sukrautos prekės tikrai nenuslys transportuojant. Higienos atžvilgiu nepriekaištinga padėklų būklė drąsiai leidžia juos naudoti pervežant ar sandėliuojant maisto produktus. Todėl juos dažniausiai naudoja maisto ir farmacijos įmonės, kur reikalingas ypatingas sterilumas. Plastikiniai padėklai yra pritaikyti krauti ant stelažų, pervežti keltuvais ar specialiomis, tam skirtomis pervežimo šakėmis.

Kaip gali pasitarnauti sandėliavimo ir krovinių pervežimo padėklai?

Tiek mediniai, tiek plastikiniai padėklai yra pritaikyti juos pakelti ir pervežti iš vienos vietos į kitą specialiu padėklų krautuvu arba vežimėliu. Dalis padėklų, tame tarpe ir plastikinių gali būti dėžės formos, kad jais būtų galima pervežti birias ar skystas medžiagas ir pan. Be to, padėklai yra labai susieti su prekių transportavimo konteineriais, nes juos labai patogu sukrauti į minėtą paskirties vietą. Padėklų dėka prekės ne tik lengvai sukraunamos į konteinerius, bet ir iš jų iškraunamos.

Taip pat plastikiniai padėklai puikiai pasitarnauja tuo, kad juos galima pervežti ne tik specialiais keltuvais, bet ir rankomis stumiamais vežimėliais. Svarbu, kad patalpos, kuriose vežiojami kroviniai, turėtų lygias grindis. Dar vienas privalumas – padėklai būna įvairių dydžių bei konstrukcijų ir atitinka tarptautinius maisto ir pramonės prekių pervežimo standartus, todėl juos galima plačiai naudoti visose logistikos srityse.

Užsakymo Nr. KMC220088

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: