Pexels.com archyvo nuotr.

Vis dažniau jaunos šeimos išvyksta gyventi į užmiesčius, kur statosi savo namus. Modulinis namas yra vienas iš namų tipų, kuriuos renkasi šeimos. Mūriniai namai dažniausiai būna populiariausias pasirinkimas pradžioje, kol neįvyksta projektavimo darbai ir apskaičiuojamos visos išlaidos. Mūrinių namų statybos yra brangios, todėl vis dažniau jaunos šeimos pakeičia nuomonę ir renkasi šiuolaikiškus bei ekologiškus namus.

Modulinis namas išsiskiria tuo, kad yra labai greitai pastatomas. Todėl, norintiems įsikelti kuo greičiau, tai yra pats geriausias pasirinkimas. Įdomu tai, kad šiuos namus bet kada galima pertvarkyti – tai reiškia, kad gimus vaikams galima namą padidinti. Pasistačius papildomą modulį, juos galima sujungti ir taip prasiplėsti jau esančio namo erdvę. Dažniausiai šių namų statyba prasideda nuo 25 kvadratinių metrų. Maži nameliai yra itin pigūs, todėl pradėti gyventi galima pasistačius pirmą mažą modulį, o susitaupius pinigų prisistatyti papildomus.

Modulinis namas yra iš ekologiškų medžiagų, todėl gyvenant juose nebus jokių sveikatos problemų. Taip pat, dažnai valstybė suteikia lengvatas šių namų gyventojams. Šių namų statybai yra daug lengviau gauti statybos leidimą, todėl nereikia sugaišti daug laiko tvarkant dokumentus bei ieškant tik tam tikro sklypo. Šie namai kurį laiką gali būti laikomi kaip laikini namai. Tai yra dažnas pasirinkimas statantis vasarnamį, turint sklypą gamtoje.

Užsakymo Nr. KMC200001

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: