Organizatorių archyvo nuotr.

Jei pavargote nuo nutekėjimų, bėrimų ir paraudimų, nepasiduokite! Su savo mažyliais verčiau išbandykite Moony sauskelnes. Šios Japoniškos sauskelnės siūlo tobulą prigludimą ir ekologišką medvilnę, kuri tiesiog tobulai tinks prie švelnios jūsų vaiko odos. Pateiksime penkias priežastis, kodėl verta išbandyti būtent Moony prekės ženklą.

1. Organinės medvilnės paviršius

Moony sauskelnės – kelnaitės yra pirmos Japonijoje, kurių paviršiuje naudojama sertifikuota organinė medvilnė, todėl kūdikio užpakaliukas ir jautri oda remiasi tik į švelniausią medžiagą.

2. Be priedų

Sauskelnėse taip pat nėra nereikalingų priedų, o medžiagos, kurios liečiasi su oda, yra pagamintos iš eukalipto celiuliozės pluošto, kuris nesudirgins jūsų jautrios mažylio odos.

3. Puikiai drėkina

Šiose sauskelnėse taip pat yra trijų rūšių augalinės kilmės aliejų be priedų – alyvuogių aliejaus, simondsijų aliejaus ir ryžių aliejaus – tad daugiau jokio išsausėjimo!

4. Sulaiko skysčius

Vidurinė ir užpakalinė vystyklų dalis turi nevienodos tekstūros absorbcijos zoną, todėl jaudintis dėl pratekėjimo nereikia. Sauskelnės greitai sugeria skysčius ir nutolsta nuo odos, sumažindamos bet kokį galimą odos sudirginimą ar kitą nelaimingą atsitikimą!

5. Patogu naudotis

Dėka ne vienos, ne dviejų, o trijų pranešančių apie šlapinimo kiekį juostelių ant Moony sauskelnių, jums nebereikės kiekviena kartą atseginėti vaiko drabužėlių, kad patikrintumėte, ar jūsų vaikui reikia pakeisti vystyklą. Ar gali būti kas paprasčiau?

Siūlome išbandyti Moony sauskelnes tėveliams, kurie dar tik susipažįsta su ekologiškų higienos priemonių kūdikiams koncepcija. Būtent MOONY siūlomas produktas gali padėti geriau suprasti japoniškų sauskelnių principą, pagrįstą natūralumu, patogumu ir naujausių technologijų taikymu gana nišinėje rinkoje. Būtent tai padeda sukurti unikalią patirtį kūdikiams ir jų tėvams. Moony sauskelnės skirstomos pagal vaiko lytį, kad būtų užtikrintas maksimali sugertis tose vietose, iš kurių šlapinasi.

Jei ieškote kur įsigyti šias sauskelnės pigiau, apsilankykite mūsų internetinėje parduotuvėje gudruciovaistine.lt! Moony sauskelnės ir jų kaina gali svyruoti priklausomai nuo sauskelnių dydžio ir vienetų pakuotėje.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: