Organizatorių archyvo nuotr.

irmosios atostogos kartu – džiuginantis, tačiau ir pakankamai atsakingas žingsnis. Tai puiki proga geriau pažinti vienas kitą ir kurti bendrus prisiminimus. Tam, kad visos kelionės metu atmosfera būtų ypatinga, o jūsų partneris ar partnerė liktų sužavėti, verta iš anksto tam pasiruošti. Taigi, ką apgalvoti prieš pirmąsias poros atostogas, kad jos būtų išties ypatingos?

Pasirinkite tinkamus apartamentus

Mažos detalės, tokios kaip seksualūs apatiniai, mėgstami kvepalai ir pan., yra labai svarbios siekiant sukurti romantišką aplinką, tačiau norint jomis pasinaudoti visų pirma reikėtų pasirūpinti tinkamais apartamentais. Nebūtina pasirinkti paties prabangiausio kambario – svarbu, kad jame būtų visi reikalingi privalumai, o aplinka – jauki ir pakankamai privati. Priklausomai nuo to, ar norite likti mieste, ar laiką leisti gamtos prieglobstyje, galite rezervuoti viešbučio kambarį arba jaukų namelį miškų apsuptyje.

Išskirtinė moteriška pižama – malonumas abiem

Daugelis moterų ir merginų tikriausiai sutiks, kad užmigti ir prabusti su išskirtinio grožio šilkine, prabangiai atrodančia pižama – tikras malonumas. Be to, tai paprastas ir veiksmingas būdas nudžiuginti savo mylimąjį, juk tikrai ne kasdien pasitaiko tokia proga. Verta atkreipti dėmesį, kad seksualūs apatiniai ir naktinukai gali padėti sužadinti aistrą ir nuteikti romantiškai nakčiai.

Aktyviai leiskite laiką

Pirmosios atostogos kartu – tobulas metas linksmintis. Tad derėtų nevažyti savęs ir išbandyti įvairias aktyvias veiklas, kurios dažnai suteikia dar daugiau energijos, o šypsenai neleidžia dingti nuo veido. Tai gali būti plaukiojimas baseine, vaikščiojimas ar lengvas bėgimas slaptais miško takeliais, šokiai iki paryčių. Toks laiko leidimas dviese ne tik suartina, bet leidžia geriau pažinti vienas kitą. Tai gali būti tinkamas apšilimas prieš ilgą ir aistringą naktį – juk seksui reikia nemažai ištvermės.

Sekso žaislai – abiejų atsakomybė

Seksualūs apatiniai – tai, kuo dažniausiai pasirūpina moterys ar merginos, tačiau papildomos sekso priemonės turėtų būti abiejų atsakomybė. Dažniausiai tai būna įvairūs lubrikantai, masažo aliejai ir prezervatyvai. Priklausomai nuo to, kaip gerai pažįstate savo mylimąjį arba mylimąją, galite išsirinkti mėgstamo skonio ar aromato priemones, galinčias seksą paversti dar įspūdingesniu. Ieškantiems kažko naujo rekomenduojama išbandyti ir intymius žaislus, tokius kaip vibratoriai poroms, penio movos ar žiedai.

Skirkite laiko pokalbiams

Atostogos – metas, kai mūsų dažniausiai neslegia kasdienybės rūpesčiai ar nebaigti darbai, o širdyje vyrauja ramybė. Būtent todėl tai puiki proga nuoširdiems pokalbiams. Seksualūs apatiniai gali sužadinti aistrą, tačiau tam, kad seksas būtų malonus ir nevaržantis, labai svarbu gerai pažinoti savo partnerį ar partnerę.

Verta nebijoti atsiverti patiems, o reikalui esant – paskatinti tai padaryti ir antrąją pusę. Be to, labai svarbu atidžiai išklausyti – galbūt taip išgirsite slapus savo mylimojo ar mylimosios norus, svajones. Įprastomis dienomis tikrai ne visos poros turi laiko atviriems pokalbiams, todėl drąsiai išnaudokite tokią progą: juk bendravimas itin svarbus norint mėgautis gerais ir ilgalaikiais santykiais.

Kvapai, kurie suartina

Kvapai yra išties stiprūs dirgikliai, galintys atgaivinti įvairius prisiminimus ar net instinktus, todėl norint, kad išvyka dviese būtų dar įsimintinesnė, verta pasirūpinti ir feromonais. Ši priemonė suteikia daugiau pasitikėjimo savimi bei paskatina susidomėjimą vienas kitu. Verta paminėti ir tai, kad ji yra skirta tiek vyrams, tiek moterims. Seksualūs apatiniai ir feromoniniai kvepalai – derinys, galintis garantuoti ypatingą ir labai romantišką naktį.

Pasinaudojant šiais patarimais pasiruošti romantiškoms atostogoms gali būti daug paprasčiau. Rinkdamiesi reikiamas priemones internetu kartu su antrąja puse ne tik sutaupysite, bet ir linksmai praleisite laiką: juk dviese tai daryti kur kas smagiau.

Užsakymo Nr. KMC190069

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: