Organizatorių archyvo nuotr.

Tikrai ne kiekvienai porai pavyksta džiaugtis santykiais per atstumą. Žinoma, kad kartais geriau yra toks variantas nei buvimas ne kartu, tačiau tikrai įdėti nemažai pastangų, kad ir po daugelio metų (kai kuriems net ir po kelių mėnesių), tie santykiai būtų harmoningi bei gražūs.

Dažniausiai bet kokiems santykiams reikia kelių paprastų taisyklių, kurios gali padėti juos tarsi sulipdyti. Esmines taisykles ir bandysime pateikti.

Virtualus intymumas?

Net ir santykiams per atstumą reikia intymumo. JO galbūt reikia net ir daugiau, kadangi susitikimų yra labai mažai, tad kiekviena akimirka turi būti išnaudojama. Net ir užsiimant virtuliu intymumo galima naudoti įvairius žaisliukus, kurie padės kur kas paprasčiau įsijausti. Šiuo metu žaislai seksui gali būti perkami ir internetu, o tai tikrai labai palengvina paieškas ir pirkimą.

Virtualus intymumas, žinoma, yra žaidimai per kamerą. Normalu, kad tikrai ne kiekvienam žmogui jie yra priimtini. Tačiau dažniausiai reikia išbandyti pirmus kelis kartus, kol galiausiai matoma, kad tai yra kur kas smagiau nei atrodo ir tuo pačiu įtraukia, gali padėti pagerinti santykius su žmogumi, kuris yra už tūkstančių kilometrų.

Reikia susitikti

Nors yra daug priemonių bei metodų, kurie gali padėti Jūsų santykiams ir per atstumą išlikti gana harmoningais, visgi, vis tiek reikia ieškoti būdų, kaip galima būtų kuo dažniau susitikti. Žinoma, kad kiekviena situacija yra unikali. Tačiau kai labai norisi –  dažniausiai metodai ateina patys.

Pokalbių svarba

Galiausiai, santykius taip pat palaiko pokalbiai. Ir šiuo atveju jokio skirtumo, arpora yra greta, gyvena kartu, ar ne. Svarbiausia išsakyti savo jausmus, emocijas ir t.t. Tokiu atveju bus galima sėkmingai puoselėti santykius, kurie yra svarbiausias poros turtas.

Buvimo kartu paprasčiausiai nebūna per daug. Svarbiausia yra rasti tokį santykių išlaikymo metodą, kuris labiausiai tinka Jūsų porai. Juk meilė yra nuostabus jausmas. Reikia gyventi taip, kad jos būtų kuo daugiau.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: