Organizatorių archyvo nuotr.

Siekiant kokybiškai įrengti įvairias erdves, pavyzdžiui, žaidimų aikšteles bei norint sudaryti sąlygas kokybiškai ir saugiai leisti laiką jose besilaikantiems, ypatingas dėmesys turi būti skiriamas įvairiems elementas, danga – vienas iš jų. Ypač gera išeitimi gali tapti sportinės dangos, šiandien apimančios daug variantų. Kviečiame susipažinti su populiariausiais. 

Guminės trinkelės

Idealus pasirinkimas, kai reikia įrengti vaikų laisvalaikiui skirtą zoną. Kaip žinia, vaikams skirtos erdvės turi būti itin spalvingos, žaismingos ir nuotaikos, o šios rūšies danga idealiai pateisina šiuos lūkesčius: guminės trinkelės yra gaminamos ypač įvairių spalvų bei formų, todėl galėsite įgyvendinti net pačius netikėčiausius spalvinius sumanymus. 

Liejama EPDM danga

Dar vienas sportinės dangos pasirinkimas yra liejama EPDM liejama danga, kuri puikiai tinka ne tik vaikų žaidimų aikštelėms, bet ir kitoms erdvėms, tai – teniso kortams, sporto salėms ir t.t.

Guminis mulčas

Dar vienas pasirinkimas yra ir guminis mulčas. Tiesa, verta akcentuoti, kad šis pasirinkimas, lyginant su ką tik išvardintais, yra bene pats ekonomiškiausias. Todėl jei jūsų planuose – ypač didelės vaikų žaidimų aikštelės įrengimas, guminis mulčas taps patrauklaus biudžeto garantu.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad įrengiant vaikams skirtą zoną, nebūtina apsiriboti vos vienu iš šių elementų – galite rinktis ir kombinuotą variantą, t.y., dalį aikštelės iškloti vienokia, dalį – kitokia danga. Toks variantas ne tik užtikrins estetinę įvairovę, bet ir, jei bus pasirinktas guminis mulčas, tai bus galima džiaugtis ir patrauklesniu biudžetu. 

Visos įvardintos sportinės dangos yra lengvai bei paprastai prižiūrimos, o taip pat – atsparios ypač įvairiam aplinkos poveikiui, todėl tarnaus ilgai, patikimai. Tad linkime malonaus aikštelių įrengimo.

Užsakymo Nr. KMC210065

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: