Organizatorių archyvo nuotr.

Daugelis bute gyvenančių žmonių svajoja apie nuosavą rąstinį namelį, leidžiantį pabėgti nuo kasdienio miesto triukšmo ir šurmulio. Norint įgyvendinti šią svajonę, surenkami mediniai namai – puikus sprendimas, leisiantis ne tik dažniau mėgautis ramybe, bet ir susikurti daugiau privatumo.

Tokios svajonės įgyvendinimui prireiks žemės sklypo arba seno namelio, kurį galėtumėte atnaujinti. Nors daugeliui žmonių malonumą suteikia galimybė įsitraukti į renovacijos procesą ar net pats statybos procesas, nusprendus tokį namą statyti patiems, statybos gali užtrukti ne tik daugiau laiko, bet ir pareikalauti daugiau kaštų.

Pasak ilgus metus šioje srityje besispecializuojančios www.meistronamai.lt komandos, mediniai namai profesionalų gali būti pastatomi per ypač trumpą laiką. Todėl, jei prioritetą teikiate kokybei, o poilsiu nuosavame mediniame būste norite mėgautis dar šiais metais, apsvarstykite specialistų pagalbą.

Svarstant skirtingus rąstinio namelio statybos būdus, ne retai pasirenkama samdyti atskiras komandas specializuotam darbui arba darbo vadovą, kuris organizuotų ir prižiūrėtų visus statybos darbus. Vis dėlto, egzistuoja ir trečias variantas – samdyti rangovą, kuris statybų darbus atliks nuo projekto parengimo iki išorinės namelio apdailos. Tokiu būdu surenkami mediniai namai jūsų sklype gali išdygti ypač greitai.

Nors iš pirmo žvilgsnio rąstiniai nameliai, pagaminti gamykloje ir surinkti iš atskirų elementų vietoje, gali pasirodyti tinkami tik vasarai, tai – netiesa. Dažniausiai tokio tipo namo komponentus ir dalis gamina patys namų gamintojai, todėl, pasirinkus jų paslaugas, mediniai namai gali būti pastatyti mažiausiais kaštais ir greičiausiu tempu. Tokie namai taip pat pasižymi ypač aukštomis šilumos savybėmis – jų gamybos procesai yra automatizuoti, o kartais, siekiant sumažinti šilumos nuostolius, rąstai ir papildomai apdorojami. Tai, kad pastato elementai gaminami uždaroje patalpoje, o surinkimo procesas atliekamas pagal technologiją, taip pat prisideda prie namelių ilgaamžiškumo bei medžiagų patvarumo.

Organizatorių archyvo nuotr.

Kai kurios kompanijos siūlo įsigyti jau paruoštus namelių projektus ir pritaikyti juos pagal individualius poreikius. Meistro Namai – vienas tokių gamintojų, tikinčių, jog kokybiška mediena – vienas pagrindinių faktorių kokybiškų rąstinių namų statybose. Įmonė siūlo daugybę jau paruoštų namelių projektų, kurie gali būti pritaikomi prie individualių klientų poreikių kuriant jų svajonių namus. Visuose projektuose jau įmontuotos aukštos kokybės durys ir langai, o namelių gamyboje naudojama tik patvari mediena iš Švedijos, Suomijos ir Sibiro.

Greitos statybos ir gera kaina

Ilgą laiką trunkanti namelių statyba – ypač varginantis procesas, todėl per kelias dienas surenkami mediniai namai – ypač patrauklus pasiūlymas. Meistro Namai komandą sudaro gausus būrys specialistų – projektuotojai, architektai, dizaineriai bei, žinoma, aukštos kvalifikacijos statybininkai, galintys jūsų svajonių būstą suprojektuoti, pastatyti ir įrengti vos per 8 savaites. Į statybų vietą pristatyti mediniai namai sklype surenkami vos per dvi dienas, todėl, pasirinkę www.meistronamai.lt paslaugas, poilsiu privačiame poilsio būste mėgausitės dar šį sezoną.

Galite rinktis iš daugybės iš anksto paruoštų rąstinių namelių projektų (nuo 5 m² iki 145 m² ploto), o visi Meistro Namų statiniai gali būti individualiai pritaikomi pagal jūsų poreikius (pavyzdžiui, langų išdėstymas, terasos dydis ar kambario perplanavimas).

Apsilankykite www.meistronamai.lt, kur rasite platų medinių namelių modelių pasirinkimą.

Užsakymo Nr. KMC210124

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: