Organizatorių archyvo nuotr.

Nusimato nemažai krovos darbų, kurių atlikimui reikalinga speciali technika? Ją išsinuomoti dabar galima visoje Lietuvoje, bet svarbiausia yra tinkamas pasirinkimas. Mat, nuo jo priklausys kiek pinigų teks išleisti. Ko gero tikslinga sakyti, kad įvairių krovos darbų atlikimui geriausiai tiks teleskopiniai krautuvai. Tad, siūlome plačiau pasidomėti jų galimybėmis.

Sunkių krovinių krovos darbams atlikti reikalinga atitinkama technika

Turite žinoti, kad ne visi krautuvų nuomos paslaugų teikėjai galės jums padėti. Matote, viena technika skirta vieniems, o kita – sudėtingesniems darbams atlikti. Teleskopinius krautuvus galima įvardinti kaip universaliausius. Mat, jie gali atlikti krovos darbus kuomet kroviniai neturi būti pakeliami labai aukštai. Taip pat jie gali atlikti tokius krovos darbus, kuomet kroviniai turi būti pakeliami net į keliolikos metrų aukštį.

Tam, kad įsivaizduotumėte kaip tokia technika atrodo, tiesiog prisiminkite įprastus vadinamuosius “bokštelius”. Tai yra labai panaši technika, tačiau strėlė gali būti naudojama su priedais, o tai reiškia, kad tokia technika gali būti naudojama net ir žemės ūkyje.

Įprastai teleskopiniai krautuvai atlieka visus darbus, bet kai kuriais atvejais jų naudojimas apribojamas dėl aplinkos sąlygų. Pavyzdžiui, vienas iš tokios technikos minusų – ji nepajėgi dirbti kalvotose vietovėse ar klampiose dirvose. Žinoma, viskas priklauso nuo techninių savybių.

Kada naudinga nuomotis teleskopinius krautuvus?

Kaip jau minėta, tai yra bene universaliausia technika, tad ją galima naudoti įvairiose veiklose. Pavyzdžiui, jeigu tenka sandėliuoti kažkokius maisto produktus į didesnį nei kelių metrų aukštį, tuomet tokia technika pasitarnaus kuo puikiausiai. Tokie krautuvai gali būti naudojami su priedais – šakėmis, kaušais, lynais bei kita įranga. Taip pat tokia technika gali būti naudojama prijungiant papildomą įrangą, kuri susijusi su žemės ūkiu.

Renkantis tokios technikos nuomotoją, tiesiog atsižvelkite į tai, kokias jis paslaugas siūlo. Tai reiškia, kad reikėtų detaliau perskaityti kokius priedus gali pasiūlyti nuomotojas. Įmonės, kurios nuomoja šią techniką, bendrą kainą nustatys atsižvelgusios į darbų aprašymus. Tad, norėdami tiksliai sužinoti nuomos kainą, būtinai viską aprašykite iki smulkiausių detalių.

Manitou teleskopiniai krautuvai Intrac Lietuva

Užsakymo Nr. KMC210218

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: