Organizatorių archyvo nuotr.

Auginant augalus, siekiant juos apsaugoti ir geriau išlaikyti, reikalingos įvairios membranos ir plėvelės, kurios suteikia patikimą apsaugą. Tiek susiduriant su šalnomis, tiek su kitomis nepalankiomis aplinkos sąlygomis, pravers patvarūs sprendimai, sukurti dar patogesniam naudojimui ir geresnei augalų priežiūrai.

Toliau skaitydami sužinosite apie membranų bei plėvelių pasirinkimus ir galėsite įsigyti sau reikiamų sodo medžiagų geromis kainomis.

Aukšto lygio atsparumo savybės

Daržo plėvelės yra sukurtos taip, kad būtų itin patvarios ir veiksmingos. Tai agrotekstilė, geotekstilė, mulčiavimo plėvelė, kitos medžiagos įvairiems sodo ir daržo priežiūros poreikiams, auginant sodinukus, krūmus, daigus, įvairius šiltnamio augalus. Tuo pačiu dirvos apsaugomos nuo piktžolių, todėl daržams reikia mažiau priežiūros, augalai auga sveiksesni ir stambesni.

Tinkamai parinktos daržo plėvelės reguliuoja drėgmės lygį, apsaugo augalus nuo saulės spindulių ir drėgmės pertekliaus, palaiko dirvoje optimalią augalams tinkamą terpę. Be apsauginių plėvelių jauniems daigams nunykti rizika žymiai didesnė, be to, trapūs daigeliai būna labiau priklausomi nuo aplinkos sąlygų, kurios, kaip žinia, mūsų klimate dažnai nelepina arba būna netgi netikėtos.

Įsigiję visų savo sodininkystei ir daržininkystei reikiamų plėvelių būsite viskam pasiruošę ir jokios aplinkos sąlygos nebebus baisios. Kilus klausimams dėl konkretaus membranų bei apsauginių plėvelių pasirinkimo, kreipkitės į tiekėjus. Su jų pagalba rasite tai, kas idealiai tiks jūsų sodininkystės poreikiams, tad galėsite būti tikri, jog išsirinkote tinkamą prekę.

Viskas, ko reikia jūsų sodui

Be daržo plėvelių, specializuotų tiekėjų asortimente taip pat rasite prekių šiltnamiams ir šiltnamio augalų apsaugai, įvairių sodo ir daržo įrankių, taipogi plėvelėms skirtų priedų. Tai metalinės cinkuotos smeigės, kurios tvirtai prikabina plėveles, kad jų nenpūstų vėjas. Plačiame prekių asortimente rasite viską, ko reikia užauginti gražius gėlynus, vaisius, daržoves, krūmus, medelius bei įvairius kitus augalus visokeriopai sodo naudai ir grožiui.

Aukštos kokybės membranos ir plėvelės gera kaina! Metas pasinaudoti dar geresnės kainos pasiūlymais ir išsirinkti savo poreikiams tinkamiausių daržininkystės bei sodo reikmenų iš plataus prekių asortimento.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: