(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.
Vienas iš išradingiausių mūšio dalyvių

Praeitą savaitę socialiniame tinkle facebook.com paskelbtas nekomercinis renginys „Sniego karas“ – sulaukė didelio jaunimo dėmesio.

Vasario 15-ąją dieną, pirmajame mūšyje, naudodamiesi kečiupu kaip imitacija, bei nelipniu sniegu, Kauno miesto jaunimas smagiai praleido laisvą pirmadienio popietę. Susiskirstydami į įvairiausias grupes jie kovojo ir džiaugėsi žiemos malonumais.

Po įspūdžių ir geros juoko dozės, jaunimas suorganizavo antrąjį karą, kuriam ruošėsi visą savaitę: facebook.com tinkle kūrė grupes-komandas su įvairiausiais pavadinimais. Viena įdomiausių komandų buvo “SNIEGO KARO 5 Fronto, 13 būrys”. Grupę sudarė beveik du šimtai žmonių. Šių aršiai nusiteikusių kauniečių, šiandien laukė susidomėjęs jaunimas, tačiau jie taip ir nepasirodė.

Išradingiausiai antrajame Sniego kare atrodė “Garliavos besmegenių” komanda. Jie dėvėjo vienodas kepuraites, skatino jaunimą nepabūgti ir nebėgti nuo galimos grėsmės.

Neišsigandę šlabdribos ir pliusinės temperatūros, bei tirpstančio sniego, jaunuoliai kelias valandas laidėsi sniego gniūžtėmis. Tiesa, dėl lietaus, greitai sutirpęs sniegas, buvo itin aštrus. Keletas jaunuolių neišvengė mėlynių po akimis.

“Sniego karai” padėjo kauniečiams išlydėti žiemą su šypsena ir geromis emocijomis iki kitų metų.

Daugiau nuotraukų iš renginio rasite čia

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: