Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Oregono (JAV) policija aiškinasi, kaip vieną ūkininką, kurio palaikų dalys buvo rastos jo kiaulidėje, galėjo suėsti nuosavos kiaulės.

70 metų Terry Vance’as Garneris (Teris Vansas Garneris) praėjusią savaitę išėjo pašerti kiaulių, tarp kurių buvo sveriančių per 300 kilogramų, ir negrįžo.

“Pono Garnerio nesimatė kelias valandas. Kai vienas šeimos narys nuėjo jo ieškoti, atėjęs į kiaulidę jis ant žemės rado jo dantų protezus”, – sakoma vietos prokuratūros pranešime.

“Tolesnis aptvaro patikrinimas atskleidė, kad pono Garnerio lavonas buvo (sudraskytas) į kelias dalis, o didžiąją jo dalį jau buvo suėdę meitėliai”, – priduriama Kuso apygardos prokuroro Paulo Frasierio (Polo Freisirio) pranešime.

Detektyvai tikrina įvairias teorijas, tarp jų – galimybę, kad vyras patyrė širdies smūgį ar kokį kitą staigų sveikatos sutrikimą, dėl kurio “atsidūrė padėtyje, kai meitėliai galėjo jį suėsti”.

“Kitas (galimas) scenarijus … – kad, atsižvelgiant į pono Garnerio amžių ir sveikatą, viena ar daugiau kiaulių parbloškė poną Garnerį ant žemės, o tada kiaulės jį nužudė ir suėdė”, – sakė P.Frasieris.

Pasak jo, buvo pranešimų, kad “mažiausiai viena tų kiaulių praeityje buvo įkandusi (T.V.Garneriui) ar kitaip agresyviai elgėsi pono Garnerio atžvilgiu”.

“Tas nedideles dalis, kurios liko iš pono Garnerio kūno, šeštadienį tyrė teismo patologas. Iš to, kas liko, patologas negalėjo nustatyti mirties priežasties ir pobūdžio”, – nurodoma prokuroro pranešime.

Šerifo biuro pareigūnai ir apygardos prokuroras tęsia savo tyrimą, bet kol kas T.V.Garnerio mirties priežastis nurodoma kaip “nenustatyta”.

Neatmetama ir nusikaltimo tikimybė.

“Dėl tokių neįprastų aplinkybių … šerifo biuras atlieka tyrimą siekdamas nustatyti, ar pono Garnerio mirtimi galėjo baigtis (koks nors) nusikaltimas”, – sakė prokuroras.

“Žinome tik tiek, kad tai buvo siaubingas atsitikimas, bet jis, po šimts, toks keistas, kad turime išstudijuoti visas galimybes”, – pareigūnas sakė vietos laikraščiui “Register Guard”.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: