Mums reikia daugiau Džokerio!

„Filmuojant antrą, o gal ir trečią savaitę, aš pagalvojau ir tuomet paklausiau Toddo: „Ar galėtum pradėti dirbti tęsiniui? Juk mes visi dar galime tiek daug nuveikti“.

Kad ir ką manytumėte apie filmą „Džokeris“, nenuginčijama tai, jog jis yra pasaulinis hitas.Šis kino šedevras įkvėpė įvairias parodijas, fanų keliones ir net keistus seksualinius pabudimus.Nenuostabu, jog ,,Džokeris“ yra vienas pelningiausių visų laikų filmų, o Joaquinui Phoenixui jau prognozuojama pergalė geriausio aktoriaus apdovanojimuose.Taigi, kodėl negalima būtų kalbėti ir apie filmo tęsinį?

Naujausiame aktoriaus interviu dienraščiui „Los Angeles Times“, aktorius teigė, jog nors ir yra pasirašęs sutartį tik vienai filmo daliai, jis su režisieriumi Toddu Phillipsu neatmeta galimybės kurti filmo tęsinį.

,,Net kai dar nebuvome tikri, ar filmas sulauks sėkmės, jau kalbėjome apie jo tęsinį. Filmuojant antrą, o gal ir trečią savaitę, aš pagalvojau ir tuomet paklausiau Toddo:,,Ar galėtum pradėti dirbti tęsiniui?Juk mes visi dar galime tiek daug nuveikti“,-interviu metu sakė aktorius.

,,The Times“ kalbėjosi ir su pačiu Phillipsu, kuris nepatvirtino fakto apie filmo antrą dalį, bet ir nepaneigė, jog ateityje tokia galimybė galėtų atsirasti.

,,Mes kalbėjom tik apie tai, kad galbūt kadanors tai padarysime, tačiau tikrai ne dabar.Jei taip ir nutiktų, tuomet filmo siužetas turėtų būti visiškai beprotiškas, galbūt šią dalį pavadintume ,,Klounas- nusikaltimų princas“.Bet toks tęsinys turėtų sietis su jau sukurta dalimi.“

Phoenixas sutiko su režisieriaus nuomone, ir teigė, jog ,,jis niekada nedarytų filmo tęsinio vien todėl, jog pirmoji jo dalis buvo sėkminga“.

Turbūt būtų kvaila teigti, jog ,,Džokerio“ filmo komanda tiesiog neturi pinigų tam, kad galėtų kurti tęsinį. Ypač tokiai nuomonei nepritartų kino studija ,,Warner Bros“ kuriai šiuo metu tenka stebėti filmo triumfą.Visgi, mums belieka tik laukti ir smalsauti kas bus toliau.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: