Vaizdo įrašo kadras

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Venus pasivadinusi mergina šį sceninį vardą naudoja tam, kad apsaugotų savo privatumą nuo gerbėjų, kuriuos tenka sutikti savo darbe. Jos motina ją išvarė iš namų nedelsiant kai sužinojo, kad dukra apsinuogina ir šoka kitiems taip užsidirbdama pragyvenimui. Bet ši mergina nesigaili nei vieno savo gyvenime padaryto sprendimo. Nors motina išvarė iš namų ir nenori su ja bendrauti. Ji tik gailisi vieno, kad nepradėjo šitaip užsidirbti daug anksčiau.

Dirbdama tokį darbą Venus vertina tai, kad ji tapo finansiškai nepriklausoma, turi lankstų darbo grafiką. Bet žinoma atsiranda ir minusų, kurie yra neišvengiami – tai sunkus, daug pastangų reikalaujantis darbas. Turi visada turi linksma, žavi, išspausti visą maksimumą iš savęs, kad visi darbdavio reikalavimai būtų atlikti kaip tik galima geriau. Ir ne visi klientai yra malonūs ir dosnūs.

Dauguma JAV striptizo klubų savo ruožtu yra žinomi dėl ten vyraujančios heteroseksualios aplinkos ir atmosferos. Didžiausias miestas įsikūręs Oregono valstijoje – Portlandas traukia daug šokėjų iš įvairių pasaulio vietų. Viena iš tokių yra Iris, kuri taip pat naudoja sceninį vardą taip saugodama save. Ji šoka striptizą kaip ir Venus. Darbas klube, pasak Iris, siūlo ne tik finansinę nepriklausomybę, bet tuo pačiu ją globoja vietinėje bendruomenėje.

Šiame darbe šokėjoms tenka sutikti daug keistų savo kolegių, kurios taip dirba tuose pačiuose klubuose arba kituose Portlando vietose. Iris teigia, kad jos asmeninėje darbotvarkėje pasitaiko įvairių dienų. Būna ir labai gerų, ir labai prastų. Visa tai priklauso nuo „klientų kokybės“, jų nuotaikos ir nusiteikimo. Bet keisti klientai su savo dar keistesnėmis užgaidomis Iris patinka. Jai smagu šokti kitiems, o tuo labiau jeigu klientams patinka.

Šokėjos susiburdamos į bendruomenes įkuria savo klubus, kurios pačios pasiskirsto darbus ir dirba. „Buvimas striptizo šokėja yra ypatinga patirtis“, – taip sako Gia Fagnelli, kuri pati yra šokėja ir tempimo meno mokytoja. Kaip striptizo šokėja jai teko dirbti įvairiuose klubuose, kuriuose pasitaikydavo tipiškų klientų ir darbas nebūdavo toks ypatingas. Fagnelli patinka iššūkiai, kuriuose būtų galima pasukti galvą kaip nustebinti klientą. Ji taip pat teigia, kad iš dalies šiame darbe gali susirasti draugų. O užmegztas bet koks ryšys gali labai praversti ateityje.

Fagnelli neneigia, kad tapdama tuo kuo yra dabar jai teko daug praeiti. Jos sprendimo dėl karjeros nepalaikė draugai ir pažįstami. Todėl jai buvo sunku, nes buvo į ką atsiremti. Pats darbas iš pradžių nelepino niekuo, o ji pati buvo pažeidžiama. Pramonėje, kurioje dirba pasitaiko visokių klientų ir darbdavių. Šiame darbe reikia daug psichologinio, intelektualaus ir emocinio įdarbio. Aplinkiniai žmonės kartais galvoja kitaip. Jų manymu tai lengviausias kelias, kurį galima išsirinkti. Bet dirbdama tokį darbą, Fagnelli teigia, kad reikia daug pastangų ir garantijų jog jai dirbant, jos niekas nesužeis ir jai bus suteiktas saugumas bet kokiu atveju. Tai yra iš tikrųjų sudėtinga patirtis, bet ji mano“, – sako Fagnelli.

Taip pat skaitykite: Pirmieji sekso robotų viešnamiai – lankytojų antplūdis ir protestai [FOTO] (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: