Daugelis žino kokia stipri yra makiažo galia. Internete gausu nuotraukų su pasikeitimais, kuriuose paprastos merginos virsta tikromis gražuolėmis. Makiažo meistrė Dain Yoon sugalvojo panaudoti savo talentus ne tik kurti grožį, bet ir sukurti įspūdingas optines iliuzijas.

Dvidešimt dvejų metų Dain Yoon yra kilusi iš Pietų Korėjos sostinės Seulo. Savo įspūdingais, vizualines iliuzijas keliančiais darbais dalinasi savo Instagramo paskyroje. Mergina makiažą naudoja ne tik savo veidui, bet ir kūnui. Taip pat jos nuotraukose dažnai gali būti neaišku, kas yra tikra, o kas ne.

Dain Yoon žino, kaip naudoti makiažą, kad sukurtų stebuklingas iliuzijas. Nuo arbatos puodelių iki mėlyno dangaus ir debesų, kuriuos mergina kuria akvarelės ir makiažo pagalba. Nuo pirmosios dienos, kai merginos talentas buvo atrastas, jis greitai išpopuliarėjo ir išplito tarsi virusas. Menininkė šiuo metu savo Instagramo paskyroje turi net 132 tūkstančius sekėjų.

dain-yoon-body-painting-3

Savo darbams mergina nenaudoja jokio fotošopo, viskas yra kuriama jos rankomis. Nuotraukos yra tokios detalios ir kruopščiai sukurtos, kad sunku nustatyti, kurie elementai yra realūs, o kurie dažomi vėliau. Merginos teigimu, kaskart pažiūrėjus į jos meno kūrinius galima išvysti vis kažką naujo ar sukto. Dėl šios priežasties ji savo kūrybą vadina iliuzijos menu.

dain-yoon-body-painting-14

Nepaisant pagrindinių jos darbo koncepcijų, Yoon taip pat vadovaujasi formaliais vakarietiškojo meno aspektais. Visų pirma, vizualinis malonumas gaunamas iš paties iliuzijos meno, o tai reiškia, kad 2D brėžiniai išlieka gyvi ir atrodo, kad jie šokinėja nuo puslapio. Arba šiuo atveju, odos.

dain-yoon-body-painting-5

dain-yoon-body-painting-7

dain-yoon-body-painting-8

dain-yoon-body-painting-9

dain-yoon-body-painting-10

dain-yoon-body-painting-11

dain-yoon-body-painting-2

dain-yoon-body-painting-12

dain-yoon-body-painting-13

Taip pat skaitykite: Japonų menininkė kuria meniškas iliuzijas ant žmonių kūnų [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: