Organizatorių archyvo nuotr.

Galima drąsiai teigti, kad šiandien aliuminiai profiliai yra vienas iš optimaliausių fasado apdailos sprendimų. Kodėl verta rinktis aliuminio profilius? Šiame straipsnyje, įmonės OREX GROUP ekspertai padės plačiau susipažinti su aliuminio profiliais ir pristatys jų didžiausius privalumus. 

Kas tai?

Aliuminis – lengvas, minkštas ir lankstus metalas. Jis yra antrasis dažniausiai pasitaikantis elementas žemės plutoje.

Aliuminio profiliai yra gaminami liejimo būdu. Mūsų įmonėje pagaminti aliuminiai profiliai gali būti padengti PVDF (polivinildenfluorido) danga, kuri  rekomenduojama kai yra reikalingas atsparumas korozijai bei cheminiam aplinkos poveikiui. 

Klientai gali patys rinktis:

  • Aliuminio lydinį;
  • Spalvą;
  • Blizgumo ar matiškumo lygį;
  • Dangą.     
Organizatorių archyvo nuotr.

Ventiliuojami fasadai 

Aliuminiai profiliai puikiai tinka  ventiliuojamų fasadų apdailai. Fasadams tiekiame įvairiausių dydžių aliuminio kronšteinus/konsoles, “T”, “L”, “U”, “Z” bei kitų formų aliuminio profilius. Pastebime, kad klientai profilius dažniausiai renkasi fasado karkasui. Iš aliuminio profilių sudarytas karkasas užtikrina pastato tvirtumą, patogumą ir paviršiaus atsparumą apkrovoms. Taip pat, aliuminio profiliai suteikia fasadui estetišką ir originalią išvaizdą.

Aliuminio profilių privalumai

  • Lankstumas

Aliuminiai profiliai gali būti pagaminti įvairiomis formomis.

  • Išskirtinės dizaino galimybės

Iš aliuminio profilių gamintojai gali sukurti prabangias viešųjų vietų duris, balkonų turėklus. 

  • Šilumos laidumas

Aliuminio profiliai praleidžia šilumą daug efektyviau nei kiti metalai, pavyzdžiui, plienas. Konstrukcijos lankstumas leidžia optimizuoti šilumos išsklaidymą įvairiuose pastatų komponentuose, įskaitant jų korpusus.

  • Atsparumas korozijai

Profilių tankis yra mažesnis nei žalvario ir vario, todėl jie yra atsparūs korozijai. Aliuminis nerūdija, net veikiant įvairioms sudėtingoms aplinkos sąlygoms, o tai reiškia, kad pastato fasadas ilgus metus išliks nepakitęs.

Aliuminiai profiliai gali puikiai pasitarnauti, siekiant sukurti kokybišką, išskirtinio dizaino ir ilgaamžį fasadą. Mūsų įmonėje dirba patyrę specialistai, kurie gamina aukščiausios kokybės aliuminio profilius. 

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: