Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Intymios paslaptys, anksčiau likdavusios už miegamojo durų, dabar laisvai sklando viešojoje erdvėje.

Pozavimas apsinuoginus, ne tik tarp draugų, bet ir viešai aptarinėjamos intymaus gyvenimo detalės – nieko nebestebina: net visame pasaulyje garsios moterys, tokios kaip dainininkė Madona, aktorė Eva Longoria ar modelis Kate Moss, yra prasitarusios apie lovoje naudojamus sekso žaislus. O štai lietuviai, norintys susipažinti su erotinių prekių industrija, nuo šiol gali apsilankyti laisvalaikio pramogų agentūros „Vaiduokliai“ organizuojamoje tik pilnametystės sulaukusiems skirtoje ekskursijoje „Sexshopas“.

„Laužome apie ekskursijas nusistovėjusius stereotipus, kad jų metu galima aplankyti tik gražiausius architektūros paminklus, istoriškai svarbias vietas ar muziejus. Ne – ekskursija gali būti intriguojanti bei pilna netikėtų pramogų, – sako neįprastas ekskursijas organizuojančios agentūros „Vaiduokliai“ vadovė Vaida Šulniūtė. – Prasidėjus vestuvių sezonui, vis daugiau jaunavedžių suka galvas, kaip kuo smagiau ir neįprasčiau paminėti paskutinę savo laisvės šventę – mergvakarį ar bernvakarį. Todėl nusprendėme pasiūlyti  ekskursiją, kurios dalyviai supažindinami su visu erotinių prekių parduotuvės asortimentu, išgirsta itin pikantiškų faktų ir nesivaržydami gali užduoti visus jiems rūpimus klausimus“.

„Niekam nėra paslaptis, kad dažniausiai erotinių prekių parduotuvėse lankosi vyrai, tačiau ar žinojote, kad net 90 proc. jose esančių prekių yra skirtos silpnosios lyties atstovėms?“, – sako ekskursijos vedėja Alina Sivickienė. Ekskursijos metu pasakojama apie populiariausias erotinių prekių parduotuvių prekes – vibratorius, kurių pardavimai sudaro 70 proc. visų parduodamų prekių. A. Sivickienės teigimu, ekskursijos dalyviai sužinos ne vieną nuostabą keliantį faktą, kaip kad apie Tibeto vienuolius, kurie vaginalinių kamuoliukų pagalba nekaltas mergaites paversdavo tikromis sekso deivėmis, pirmąją erotinių prekių parduotuvę, atidarytą dar 1962 m. Vokietijoje, geriausiomis meilužėmis tituluojamas rytiečių moteris, apie populiariausius feromonus, afrodiziakus bei kita.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: