Kino filmo "Terminator 2" kadras

Naujasis filmas vėl sujungs Hamilton bei Švarcnegerį, ir numatyta, kad jis pratęs „Terminatorių 2“, todėl tiesiog apsimeskite, kad visi tie siaubingi „Terminatoriaus“ filmai niekada neegzistavo.

Linda Hamilton kartu su Arnoldu Švarcnegeriu vaidins artėjančiame „Terminatoriaus“ tęsinyje, aktorė po 25 metų pertraukos atlikdama tą patį Saros Connor vaidmenį.

Atrodo, kad kol kas pavadinimo dar neturintis šeštasis „Terminatoriaus“ frančizės filmas vėl suburs senąją gaują kartu. Jamesas Cameronas – vyrukas, kuris susapnavo pirminę idėją ir režisavo vienintelius du „Terminatoriaus“ filmus, kuriuos verta prisiminti – taip pat grįžta prodiusuoti filmo, kurį režisuos „Deadpool“ režisierius Timas Milleris.

„Kad ir kokia reikšminga Linda Hamilton buvo moteriškajai lyčiai ir kovinių filmų žvaigždėms anuomet, tokios patyrusios kovotojos, kokia ji tapo, sugrįžimas padarys didžiulį pareiškimą,“ Cameronas sakė antradienį, Los Andžele vykstančiame „Terminatoriui“ skirtame renginyje.

„Yra penkiadešimties, šešiasdešimties metų vyrukų, kurie žudo blogiukus,” sakė jis. “Bet tokio pavyzdžio moterims nėra.”

Po „Terminatorius 2: Paskutinio teismo diena” Hamilton dažniausiai pasirodydavo kaip kviestinė TV žvaigždė. Ji trumpai pasirodė seriale „Žolė” ir vienam sezonui pasirodė lengvai pamirštamame seriale „Čakas”, bet labiausiai tikėtina, kad, laukdama tinkamo laiko vėl suvaidinti Sarą Connor, ji laiką leido darydama prisitraukimus savo kambaryje ir raižydama liūdnas žinutes ant parkų suolelių.

linda-hamilton-terminator

Kino filmo “Terminator 2” kadras

Cameronas ir Milleris teigia, kad naujasis filmas bus tiesioginis “Terminatoriaus 2” tęsinys, pradėsiantis viską iš naujo (kartu ir vis labiau ir labiau supintą įvykių chronologiją), tad mums nereikia galvoti apie tai, kad ir kas buvo “Terminatorius: Genysis”, ar tą kartą, kai Johną Connorą vaidino Christianas Bale.

„Mes pradedame ieškoti maždaug 18 metų moters, kuri būtų naujosios istorijos centru,“ – antradienį sakė Cameronas. „Mes vis dar dėliojame laiką.

Turėsime personažus iš ateities ir dabarties. Daugiausia tai bus nauji personažai, bet turėsime Arnoldo ir Lindos personažus jiems įtvirtinti.“

Dar nekalbama apie tai kada „Terminatorius 6“ bus pradėtas statyti, tačiau jeigu viskas vyks pagal planą, filmas duos naują impulsą „Terminatoriaus“ frančizei.

Taip pat skaitykite: TOP 10 filmų su įspūdingai kietomis herojėmis

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: