Betmeno“ (The Batman, 2021) režisierius atskleidė, kokį patarimą dėl naujojo „Betmeno“ filmo Robertui Patinsonui (Robert Pattinson) davė Kristianas Beilas (Christian Bale), suvaidinęs Betmeną jau tris kartus.

Betmeno“ režisierius Metas Ryvsas (Matt Reeves) atskleidė kokį patarimą Kristianas Beilas davė Robertui Patinsonui dėl netrukus ekranuose pasirodysiančio filmo „Betmenas“. Beilas yra gerai žinomas už vaidmenį Kristoferio Nolano (Christopher Nolan) filmo „Tamsos riteris“ trilogijoje, kuri susilaukė pasaulinio pripažinimo. Beilas suvaidino protingą Briusą Veiną (Betmeną), kuris pastoviai kovėsi su savo vidiniais išgyvenimais ir galų gale surado vidinės stiprybės įveikti visus iškylančius sunkumus, nepriklausomai nuo to ar tai Džokeris ar Beinas filme „Tamsos riterio sugrįžimas“ (The Dark Knight Rises, 2012). Beilo vaidmuo dabar tarsi diktuoja standartus šiai gerbėjų kartai ir bet kuris, užsidėjęs Betmeno kostiumą yra neišvengiamai palyginamas su juo.

Warner Bos“ ikoniškasis „DC“ didvyris dar kartą atgims Meto Ryvso filme „Betmenas“, kuriame Robertas Patinsonas jį ir vaidina. Priešingai, nei prieš tai buvę projektai, tokie kaip Nolano „Betmenas: pradžia“ (Batman Begins, 2005), Ryvso filmas nebus originali istorija, kadangi jame dėmesys bus skiriamas Betmenui ir antriems, apsiaustojo gerovės nešėjo, metams ir kaip jis vis dar bando įsitvirtinti kaip Betmenas.  Naujasis filmo „Betmenas“ anonsas išleistas „DC Fandome“ metu, kuris taip pat išryškino šio detektyvinio pobūdžio pasakojimo apie Gotamo didvyrį tamsesnį, noir stilių. Iš anonso galima suprasti, kad Patinsonas Betmeną įkūnijo kitaip nei Beilas, tačiau naujasis Briusas Veinas vis tiek gavo patarimų iš „Tamsos riterio“ žvaigždės.

Per Ryvso „Betmeno“ „DC FandDome“ konferenciją , režisierius gavo klausimą iš gerbėjo, kuris klausė kiek pastangų aktoriai turėjo įdėti vilkėdami jų kostiumus. Kai buvo atskleista, kad Betmeno kostiumas yra labai „praktiškas“ ir Patinsonas pats įsitraukė į kostiumo gamybą, Ryvsas prasitarė, kad Beilas dėl kostiumo davė Patinsonui patarimą. Ryvsas sakė: „Robertas kalbėjo su Kristianu Beilu ir Kristianas Beilas jam sakė: „Įsitikink, kad galėsi atsipalaiduoti.““ Režisierius dar pridėjo, kad Patinsonas turi galėti „jį apsivilkti“ ir „gyventi, kaip žmogus“ tame kostiume.

Toks pat įdomus patarimas kaip ir istorija yra tas, kad Beilas Patinsonui patarė, jog jis turi turėti galimybę nueiti į tualetą. Atrodo, kad tai svarbi žinutė aktoriui, kurią perdavė būsimiems aktoriams, vaidinsiantiems Betmeną. Benas Aflekas (Ben Affleck), kuris buvo pirmasis Betmenas po „Tamsos riterio sugrįžimo“, atskleidė, kad Beilas jam sakė, jog kostiumas turi turėti užtrauktuką, kadangi jis turėjo suvaidinti Betmeną visuose trijuose filmuose be užtrauktuko. Nepaisant patarimo, visada gera girdėti, kad Beilas padeda žmonėms, kurie imasi to paties vaidmens, su kuriuo jis bus siejamas amžinai. Žinoma, aktorius pamatys abu Patinsono ir Afleko įkūnytus Betmenus ateityje, kadangi pastarasis bus dalis filmo „Blyksnis“ (The Flash, 2022) dalis.

Tai ganėtinai beprecedentis laikas ikoniškam „DC“ personažui dėl daug skirtingų jo įkūnijimų ir jų sugrąžinimo į gyvenimą, gyvo veiksmo forma per mažiau nei metus. „Betmenas“ pasirodys kinuose 2021 m. spalį, o „Blyksnis“, kuriame taip pat išvysite Maiklo Kytono (Michael Keaton) Tamsos riterio versiją – 2022 m. birželį. Apgailestaujant dėl kai kurių fanų, jie neišvys Beilo kartu su garsiaisiais aktoriais ir jis netaps Betmenu dar kartą. Taičiau kaip bebūtų, gera matyti, jog aktorius dalijasi išmintingais žodžiais ir bando užtikrinti, kad Patinsonas galėtų patogiai jaustis, kol vaidins filme „Betmenas“.

Taip pat skaitykite: TOP 10 kompanijos DC Betmeno filmų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: