Tokios intymios fotosesijos moterims modeliams tariamai siūlo galimybę išlaisvinti tai, ko jie nedrįsta ar gėdijasi padaryti, ir išreikšti savo vidinį seksualumą.

Tokių fotosesijų dalyvės visuomet būna moterys, dažnai pateikdamos save kaip dovaną kitiems.

Brendonas Williamsas iš Langfordo, Kanados, sugriovė šį stereotipą pozuodamas savo pačio sukurtoje fotosesijos versijoje, kuri buvo tinkamai fiksuota fotografės Masika May.

Williamsas susisiekė su May praeitą rudenį ir kartu jie sukūrė šios serijos idėją. Jie sekė panašiu į kitas tokias fotosesijas formatu, kadrai fiksuoti su lengvu, natūraliu apšvietimu.

fotografavau jį lygiai taip, kaip pozuoja mano klientės ir šios nuotraukos yra neįtikėtinas rezultatas,“ teigė fotografė. „Įskaitant flirtuojančius žvilgsnius, drovias šypsenas ir, žinoma, labai mažai drabužių.“

Williamsas įsiamžino šioje žavioje fotosesijoje savo žmonai. Ji neseniai šventė gimtadienį ir iš nuotraukų padaryta knyga buvo jo dovana. Taigi, ką pagalvojo žmona dėl šios nepamirštamos kolekcijos? Pasak May, jos reakcija buvo būtent ekstaziškai tokia, kokios ir norėta.

32

33

34

35

36

37

38

39
40

41

42

43

Taip pat skaitykite: Pirmą kartą Playboy žurnalui musulmonė pozavo su hidžabu [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: